Slik kjøper du

Hvordan kan jeg kjøpe Butterfly iQ?

Hvis du befinner deg i et land der vi er tilgjengelige, kan du kjøpe en probe i Butterfly Store.

Hvordan får jeg et pristilbud?

Du kan selv generere et pristilbud. Slik går du frem:

1. Gå til Butterfly Store og velg Butterfly iQ.
  2. Velg din Butterfly iQ ut ifra enheten du vil bruke Butterfly iQ med og velg ønsket antall.
  3. Følg trinnene på skjermen for å fortsette til betaling. Her velger du alternativet «Elektronisk pristilbud».

Et pristilbud sendes til e-postadressen din. Betaling kan utføres via den medfølgende lenken.

Jeg kan ikke bruke et pristilbud eller kjøpe direkte i butikken. Hvordan kan jeg kjøpe Butterfly iQ?

Generer et pristilbud med instruksjonene over, og ta kontakt med Butterfly Support med pristilbudnummeret og mer informasjon om betalingsbehovene dine.

Jeg kjøper på vegne av en mva-fritatt organisasjon i USA. Hvordan kan jeg kjøpe Butterfly iQ uten mva?

Hvis du kjøper en iQ fra USA, kan du generert pristilbud med instruksjonene over, og ta kontakt med Butterfly Support med pristilbudnummeret og en kopi av sertifikatet for mva-fritak.

Jeg vil kjøpe uten å betale merverdiavgift (mva.).

Når du kjøper i Butterfly Store, oppgir du mva-nummeret ditt under kjøpsprosessen. Forsikre deg om at mva-nummeret er gyldig i henhold til EU-kommisjonen.