Indikasjoner for bruk

Butterfly iQ er indikert for bruk av opplært helsepersonell i omgivelser der helsetjenester utføres for å muliggjøre diagnostisk ultralydavbildning og måling av anatomiske strukturer og væsker hos voksne og pediatriske pasienter, for følgende kliniske bruksområder:

• Perifere kar (inkludert undersøkelser av carotis, dyp venetrombose og arterier)

• Veiledning under prosedyrer

• Små organer (inkludert skjoldbruskkjertelen, scrotum og bryst)

• Hjerte

• Mageregion

• Urologi

• Føtal/obstetrisk

• Gynekologisk

• Muskler og skjelett (konvensjonell)

• Muskler og skjelett (overfladisk)

• Oftalmisk (kun EU, Storbritannia, Australia, New Zealand og Canada)

Driftsmoduser omfatter B-modus, B-modus og M-modus, B-modus og fargedoppler, B-modus og intensitetsdoppler.

Bruk Butterfly iQ i henhold til alle sikkerhetsprosedyrer og bruksinstruksjoner som beskrevet i denne håndboken, og kun til formålene enheten er tiltenkt for.

Kontraindikasjoner for bruk

Butterfly iQ skal ikke brukes for indikasjoner annet enn de som er godkjent av det relevante myndighetsorganet.

Opplæring

Brukeren skal oppfylle følgende for kunne bruke Butterfly iQ trygt og effektivt:

• Opplæring som påkrevd av lokale, statlige, provinsielle og nasjonale regelverk
  • Ytterligere opplæring som kreves av den autoriserende legen
  • Grundig kjennskap til og forståelse av materiellet fremsatt i Butterfly iQs håndbok