Demonstrasjon

Kan jeg få en demonstrasjon eller prøveversjon av proben før jeg kjøper?

Vi har mottatt et stort antall forespørsler, og kan derfor for øyeblikket ikke tilby live-demonstrasjoner eller prøveversjoner.

Hvis en demonstrasjon er avgjørende for kjøpsbeslutningen din, kan du sende inn en salgsforespørsel på nettstedet vårt. Oppgi helseorganisasjon, klinisk spesialisering og informasjon om forespørselen din i meldingen din. Vi setter også pris på detaljer om hvilken informasjon eller visualisering du ønsker i tilknytning til demonstrasjonen.

Kan jeg delta på et kommende arrangement for å se hvordan iQ brukes?

Vi inviterer deg til å bli med på alle arrangementer som passer for deg. Du kan klikke her for å se de kommende arrangementene våre.

Hvor kan jeg ellers ta en titt på iQ?

Du kan se kundehistoriene våre på YouTube-siden vår, gjennomgå kliniske bevis på nettstedet vårt og se på offentlig tilgjengelige veiledninger i Utdanningsportalen.