Bruk uten Internett-tilkobling

Vi har partnere over hele verden som bruker Butterfly iQ under utfordrende betingelser for å tilby bærekraftige helsetjenester. Siden tilgang til Internett og annen luksus kan være begrenset i slike miljøer, vil vi sikre at du kan bruke Butterfly iQ.

Forberedelse

For å begynne å bruke Butterfly iQ, må du laste ned Butterfly iQ App på mobilenheten din, opprette en konto, logge på og registrere iQ mens du er koblet til Internett. Du kan klikke her for instruksjoner om hvordan du bruker iQ for første gang.

Butterfly iQ er laget for å fungere et vanlig skift på 10–12 timer med periodisk skanning, eller i to timer med kontinuerlig skanning.

Butterfly iQs lader er dobbeltspenning. Batteriet har en spenning på 4,5 V. Det er ikke mulig å fjerne eller skifte ut batteriet.

Skanning uten Internett-tilkobling

Butterfly iQ kan brukes uten Internett-tilkobling i flere dager. Når du skanner uten nett, lagres alle undersøkelser lokalt i en utboks. Du kan ikke laste opp undersøkelser i skyen eller dele dem mellom brukere uten en Internett-tilkobling. Når en Internett-tilkobling er opprettet, lastes alle undersøkelsene opp i skyen. Avhengig av antall undersøkelser som skal lastes opp og tilkoblingens styrke, kan dette ta mellom et par sekunder og flere minutter.

Mens du skanner uten Internett-tilkobling, lagres bilder midlertidig på enheten til den kan laste dem opp i Butterfly Cloud. Vær oppmerksom på at individuelle bilder som tas med Butterfly iQ er mellom 500 KB og 1 MB store, og videoer har en størrelse på 1–2 MB per opptakssekund. Butterfly iQ-appen ble nylig oppdatert. 16 GB plass bør være nok til flere tusen bilder og videoer før Internett-tilkoblingen opprettes.

Regelmessige oppdateringer

Butterfly iQ kan brukes uten Internett når appen er lastet ned på mobilenheten, kontoen er opprettet og brukeren har logget på.

Vær oppmerksom på at Butterfly iQ-appen må koble til Internett hver 30. dag for å laste opp undersøkelser og oppdatere versjonen av Butterfly iQ-appen. Disse regelmessige oppdateringene omfatter fastvareoppdateringer for proben og sikkerhetsreparasjoner for enheten. Hvis enheten din ikke kobler til Internett i 30 dager eller mer, kan du ikke lenger skanne før du kobler til Internett.

Hvis du må bruke Butterfly iQ uten Internett-tilkobling i mer enn 30 dager, kan du klikke her for å ta kontakt med Butterfly Support.

Flere enheter

I noen tilfeller er det mulig for flere brukere å bruke samme probe eller probegruppe. Hver av brukernes mobilenheter må koble til Internett hver 30. dag eller mindre for å fortsette å kunne bruke proben.

Når Butterfly iQ Mobile App oppdateres, inkluderer den fastvare som vil bli installert på sonden når den først kobles til etter oppdateringen. Denne fastvareoppdateringen krever ikke Internett-tilgang og kan ta fra 15–90 sekunder.

Hvis to mobilenheter har forskjellige versjoner av appen, må proben oppdatere fastvaren hver gang den bytter mellom de to enhetene.

Ved ekstern bruk kan det være smart å ha én fast enhet tilknyttet Butterfly iQ. I dette tilfellet kan du styre proben og mobilenhetens appversjoner, og regelmessig koble dem til Internett.

Hvis du vil ha informasjon om de globale partnerne våre og oppdragene våre, kan du klikke her.