Bruk uten Internett-tilkobling

Alle avbildningsmoduser, verktøy og funksjoner kan brukes uten internettforbindelse. Undersøkelser kan lagres i utboksen i appen under frakoblet bruk. Dette kan forenkle skilling av opptak etter pasient eller undersøkelse. Hvis du bruker appen uten internett, trenger du nok lagringsplass på mobilenheten til å lagre bildene lokalt til enheten er tilkoblet igjen. Vi anbefaler minst 1 GB ledig plass.

Forberedelse

For å begynne å bruke Butterfly, må du laste ned Butterfly iQ App på mobilenheten din, opprette en konto, logge på og registrere iQ mens du er koblet til internett. Klikk her for instruksjoner om hvordan du bruker Butterfly for første gang.

Butterfly-proben er laget for å fungere et vanlig skift på 10-12 timer med periodisk skanning, eller i to timer med kontinuerlig skanning.

Butterfly iQs lader har dobbel spenning, noe som betyr at veggladeren kan akseptere enten 120 V eller 240 V AC nettstrøm for adapteren. Batteriet har en spenning på 4,2 V. Det er ikke mulig å fjerne eller skifte ut batteriet.

Skanning uten Internett-tilkobling

Butterfly kan brukes uten Internett i flere dager, avhengig av tilgjengelig lagring på enheten. Når du skanner uten nett, lagres alle undersøkelser lokalt i en utboks. Du kan ikke laste opp undersøkelser eller dele dem mellom brukere uten en Internett-tilkobling.

Når du skanner uten internettforbindelse, lagres bilder midlertidig lokalt på mobilenheten. Når en internettforbindelse er opprettet, lastes alle undersøkelsene opp til skyen. Beste praksis er å laste opp regelmessig, om ikke daglig. Hvis du laster opp flere videoer, kan det være nyttig å angi en kortere tidsbegrensning for opptak (se den relaterte artikkelen, Ta bilder og ta opp videoer for instruksjoner).

Individuelle bilder som tas med Butterfly er mellom 250 KB og 1 MB store, mens videoer har en størrelse på 1–2 MB per opptakssekund. Butterfly iQ-appen er på under 1 GB. Det anbefales ikke å inkludere et stort antall videoer og bilder i én enkelt undersøkelse, da større opplastinger kan øke sannsynligheten for opplastingsfeil.

Android-brukere vil ikke kunne klikke seg inn på undersøkelser i utboksen for å vise opptak og undersøkelsesdetaljer.

Visning og deling av undersøkelser

Vi lagrer ultralyddataene dine eksternt på vår sikre Butterfly Cloud og bruker ikke lokal bildelagring til opplastede undersøkelser. Derfor trenger du en Internett-tilkobling til å vise og laste inn undersøkelser. Du trenger en Internett-tilkobling for å kunne laste opp til PACS-ssytemet, dele undersøkelser med kollegaer eller laste ned en undersøkelse.

Regelmessige oppdateringer

Butterfly kan brukes uten Internett når appen er lastet ned på mobilenheten, kontoen er opprettet og brukeren har logget på.

Vær oppmerksom på at Butterfly iQ-appen må kobles til Internett hver 30. dag for å sikre at ingen kritiske sikkerhets- eller programvareoppdateringer er tilgjengelige. Hvis enheten din ikke kobler til Internett i 30 dager eller mer, kan du ikke lenger skanne før du kobler til Internett.

Hvis du må bruke Butterfly i mer enn 30 dager uten tilgang til Internett, klikk her for å ta kontakt med Butterfly Support.

Flere enheter

I noen tilfeller er det mulig for flere brukere å bruke samme probe eller probegruppe. Hver av brukernes mobilenheter må koble til Internett hver 30. dag eller mindre for å fortsette å kunne bruke proben.

Når Butterfly iQ App oppdateres, kan den inkludere fastvare som vil bli installert på proben når den først kobles til etter oppdateringen. Denne fastvareoppdateringen krever ikke Internett-tilgang og kan ta fra 15–90 sekunder. Hvis to mobilenheter har forskjellige versjoner av appen, må proben oppdatere fastvaren hver gang den bytter mellom de to enhetene.

Ved ekstern bruk kan det være smart å ha én fast enhet tilknyttet Butterfly. I dette tilfellet kan du styre proben og mobilenhetens appversjoner, og koble regelmessig koble dem til Internett.

Hvis du vil ha informasjon om de globale partnerne våre og oppdragene våre, kan du klikke her.

Ikke alle forhåndsinnstillinger og avbildningsmoduser er tilgjengelige alle steder. Sjekk tilgjengeligheten i landet ditt.