Hvem kan kjøpe Butterfly iQ

Hvor vi er tilgjengelige

Butterfly iQ selges i Australia, Østerrike, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia og USA. Hvis du er lisensiert i ett av disse landene, kan du besøke Butterfly Store for å kjøpe din Butterfly iQ i dag.

Kommende

Vi følger den lovbestemte prosessen i hvert land nøye og med stor ansvarsbevissthet. Hvis du vil være den første som får vite når iQ Vet blir tilgjengelig i området ditt,kan du reservere Butterfly iQ på nettstedet vårt i dag.

Jeg har reservert en Butterfly iQ. Hva innebærer det?

Når du reserverer via reservasjonsportalen , forsikrer du deg om at du blir den første som får tilgang til nettbutikken vår og får kjøpt Butterfly iQ i området ditt. En reservasjon er ikke det samme som et kjøp, og medfører ingen økonomiske forpliktelser.

Kjøpskvalifisering

Kun leger og annet helsepersonell med lisens til bruk eller kjøp av diagnostisk ultralydutstyr kvalifiserer til kjøp av Butterfly iQ. Du må være lisensiert i landet der du kjøper. Hvis du kjøper på vegne av en slik veterinær eller veterinærpersonell med en gyldig lisens til profesjonell bruk, kvalifiserer du også til å kunne kjøpe.

Per i dag er Butterfly iQ kun godkjent til bruk i landene oppført over. Leger eller annet helsepersonell må være lisensiert i landet der de kjøper Butterfly iQ.

Personer som kjøper Butterfly iQ må kunne levere følgende attestering: Jeg er lege eller annet helsepersonell og lisensiert i henhold til loven i landet der jeg bruker eller kjøper for å bruke enheten. Eller, jeg kjøper enheten i henhold til en gyldig tillatelse eller etter henvisning fra en slik lege eller helsepersonell til bruk på mennesker i profesjonell praksis som er godkjent i henhold til loven.

Kan veterinærer kjøpe Butterfly iQ?

Butterfly iQ er kun godkjent for bruk på mennesker. Vi har for kort tid siden lansert iQ Vet, som er vårt første produkt til veterinærbruk. Se Hvem kan kjøpe iQ Vet her.

Hvordan validerer dere om en kjøper er kvalifisert?

Validering utføres under kjøp. Kjøperen må attestere at vedkommende oppfyller kravene, og godta Butterflys vilkår og betingelser før kjøpet fullføres.