Klinisk forskning og globale helseprogrammer

Klinisk forskning

Vi kan ikke alene forsøke å demokratisere helsesektoren. Vi ønsker å inngå samarbeid med klinikere og forskere som deler de samme verdiene, for å skape et fellesskap av mennesker som arbeider i spissen av medisinsk forskning. Vi er spesielt interessert i å bruke vår enhets portabilitet og grensesnittets vennlighet overfor brukere og nybegynnere til nye og spennende ultralydapplikasjoner.

Hvis dette høres ut som noe du driver med, eller hvis du har et annet prosjekt du tror vi kan ha interesse for, inviterer vi deg til å dele ideen din på vår Portal for klinisk forskning. Vi gjennomgår forslaget ditt og svarer i løpet av en måned.

Global helse

Vi samarbeider med partnere over hele verden som bruker Butterfly iQ under utfordrende betingelser for å tilby bærekraftige helsetjenester og demokratisere ultralyd. Målet vårt er å finne partnere som deler de samme verdiene som oss, og som ønsker å skape bærekraftige helsetjenester ved å bringe Butterfly iQ og ultralydavbildning til menneskene og stedene i verden der de trengs som mest.

Hvis dette er av interesse for deg, kan du fylle ut Global helse-skjemaet på Oppdragsiden vår. Vi gjennomgår forslaget ditt og svarer i løpet av en måned.