Deling av undersøkelser

Du kan enkelt dele avidentifiserte undersøkelser med Butterfly Cloud med hvem du vil.

Slik deler du en undersøkelse fra Butterfly på en datamaskin:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Velg undersøkelsen du vil dele.
  3. Øverst i høyre hjørne av skjermen ser du en rute med en pil som kommer ut av den. Klikk på bildet.
  4. Kopier den avidentifiserte undersøkelseslenken slik at du kan dele den på e-post eller en annen plattform.

Slik deler du en undersøkelse fra Butterfly iQ-mobilappen:

1. Logg på Butterfly-appen og klikk på avataren din øverst i venstre hjørnet av appen.
  2. Gå til arkivet der undersøkelsen din er lagret og velg så undersøkelsen du vil dele.
  3. Øverst i høyre hjørne av skjermen ser du en rute med en pil som kommer ut av den. Klikk på denne ruten. Herfra kan du dele undersøkelsen via en direkte tekstmelding eller ved å kopiere lenken. Når du har kopiert lenken, kan du lime den inn i en tekstmelding, e-post eller et innlegg.

Nedlasting og utskrift av undersøkelser

Organisasjonen din kan kreve dokumentasjon av en ultralydundersøkelse til en journal. Du kan laste ned avidentifiserte bilder elle klipp på datamaskinen din for å skrive ut undersøkelsen.

Slik laster du ned en skann:

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com på en datamaskin.
  2. Velg arkivet med undersøkelsen din, og velg så undersøkelsen.
  3. Velg bildet eller klippet som skal lastes ned.
  4. Klikk på Last ned øverst i høyre hjørne av bildet eller klippet.
  5. Følg instruksjonene på skjermen.

Bilder lastes ned som .png-filer, og klipp som mp4-filer. Det er ikke mulig å laste ned flere bilder eller klipp samtidig. Du kan skrive ut et bilde når du har lastet det ned.