Deling og nedlasting av undersøkelser

Deling av undersøkelser

Du kan enkelt dele avidentifiserte undersøkelser med hvem du vil.

Slik deler du en undersøkelse på en datamaskin:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Velg undersøkelsen du vil dele.
  3. Øverst i høyre hjørne av skjermen ser du en rute med en pil som kommer ut av den. Klikk på bildet.
  4. Kopier den avidentifiserte undersøkelseslenken slik at du kan dele den på e-post eller en annen plattform.

Slik deler du en undersøkelse via appen:

1. Logg på Butterfly-appen og klikk på avataren din øverst i venstre hjørnet av appen.
  2. Gå til arkivet der undersøkelsen din er lagret og velg så undersøkelsen du vil dele.
  3. Øverst i høyre hjørne av skjermen ser du en rute med en pil som kommer ut av den. Klikk på denne ruten. Herfra kan du dele undersøkelsen via en direkte tekstmelding eller ved å kopiere lenken. Når du har kopiert lenken, kan du lime den inn i en tekstmelding, e-post eller et innlegg.

Laste ned undersøkelser

Du kan laste ned hele undersøkelser som PDF, eller laste ned bilder og videoer som avidentifiserte filer. Bilder er tilgjengelige for nedlasting som PNG- eller DICOM-filer, mens videoer kan lastes med som MP4- eller DICOM-filer.

Slik laster du ned en undersøkelse som PDF:

Merk: PDF-nedlastinger er ikke tilgjengelige for iQ Vet.

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com på en datamaskin.
  2. Velg arkivet med undersøkelsen din, og velg så undersøkelsen.
  3. Velg de tre prikkene øverst i høyre hjørne på skjermen.
  4. Velg «Opprett PDF-fil».
  5. Velg innholdet du vil inkludere i PDF-filen med undersøkelsen. Hvis du vil ha med alt innhold, velger du alle alternativer.
    • Bare administratorer kan laste ned PDF-filer som inneholder pasientinformasjon. PDF-filer som lastes ned av teammedlemmer vil ikke inneholde pasientinformasjon.
  6. Velg Last ned for å laste ned undersøkelsen som PDF.

Merk at hvis opptak er inkludert i PDF-undersøkelsen, vil PDF-filen inneholde ett bilde av hverm video med en lenke til en visning av videoene i Butterfly Cloud.

Slik laster du ned individuelle bilder eller videoer:

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com på en datamaskin.
  2. Velg arkivet med undersøkelsen din, og velg så undersøkelsen.
  3. Velg bildet eller klippet som skal lastes ned.
  4. Klikk på Last ned øverst i høyre hjørne av bildet eller klippet.
  5. Hvis undersøkelsen er et utkast, vil bildet eller videoen umiddelbart lastes ned til datamaskinen din som PNG- eller MP4-fil. Hvis undersøkelsen fullføres, kan du velge hvilken filtype du foretrekker for bildet eller videoen. Velg formatet du foretrekker og velg så nedlasting.
  6. Det nedlastede bildet eller videoen lagres i datamaskinmappen for skrivebord, nedlastinger eller en annen mappe basert på datamaskinens innstillinger.