Vi er her for å hjelpe deg.

Slik legger du til og fjerner brukere i teamet ditt

Hvis du kjøper et teammedlemskap, mottar personen som gjorde kjøpet en e-post med en lenke til oppretting av teamets Butterfly Cloud-konto. Kjøperen blir også automatisk administrator av Cloud og har mulighet til å legge til eller fjerne teammedlemmer.

Slik legger du til en ny bruker i teamet:

  1. Logg på Butterfly Cloud i nettleseren på en stasjonær datamaskin.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne og velg «Medlemmer».
  3. Hvis du vil legge til en ny bruker, angir du vedkommendes e-postadresse og klikker på «Inviter».
  4. Den nye brukeren mottar en invitasjon om å bli med i teamet på e-post. Når de klikker på lenken i invitasjonen, blir brukeren bedt om å opprette et passord.

Slik fjerner du en bruker fra teamet:

  1. Logg på Butterfly Cloud i nettleseren på en stasjonær datamaskin.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne og velg «Medlemmer».
  3. Hvis du vil fjerne en bruker, velger du nedtrekksmenyen ved siden av brukerens tilgangsnivå til høyre og klikker på «Fjern fra organisasjon». 

Brukere kan til enhver tid legges til eller fjernes. Alle brukere kan få administratorrettigheter.

Var denne artikkelen nyttig?
7 av 7 syntes dette var nyttig
Takk for tilbakemeldingen din

Vi beklager at dette ikke ga svar på spørsmålet ditt. Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt