Administrere arkiver

Vi anbefaler deg å organisere arkiver på en måte som best oppfyller organisasjonens behov. En vanlig modell innebærer å ha separate arkiver for Kliniske skanner og Utdanningsskanner, eller å sortere arkivene dine etter leverandør, klinikk eller tidsperiode. Vær oppmerksom på at administratorer kan opprette, slette og gjenopprette arkiver.

Slik oppretter du et nytt arkiv:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Du finner alle arkivene dine på venstre side av skjermen. Velg «Opprett».
  3. Oppgi en arkivtittel og klikk på «Opprett».

Slik sletter du et arkiv:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ.
  2. Velg arkivet du vil slette på venstre side av skjermen.
  3. Klikk på «Arkivinnstillinger» øverst til høyre i arkivvinduet.
  4. Velg «Slett arkiv». Systemet ber deg om å bekrefte slettingen.
  5. Klikk på «Slett» for å slette arkivet.

Slik gjenoppretter du et slettet arkiv:

Merk: Når du gjenoppretter et arkiv, gjenopprettes også alle undersøkelser som ble slettet med arkivet.

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ.
  2. Klikk på rullegardinmenyen «Slettede arkiver» nederst i arkivlisten på venstre side av skjermen.
  3. Rullegardinmenyen viser en liste over slettede arkiver. Klikk på det slettede arkivet du ønsker å gjenopprette.
  4. Velg «Gjenopprett». Systemet ber deg om å bekrefte gjenopprettingen av det slettede arkivet. Når du bekrefter, gjenopprettes arkivet.

Slik begrenser du tilgang til et arkiv:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ.
  2. Velg arkivet du vil slette på venstre side av skjermen.
  3. Klikk på «Arkivinnstillinger» øverst til høyre i arkivvinduet.
  4. Klikk på «Privat arkiv» for å gjøre arkivet privat.
  5. Klikk på «Rediger tilgang» for å redigere listen over personer som har tilgang til arkivet. Alle administratorer har tilgang til alle arkiver. Du kan legge til og fjerne medlemmer i listen over personer som har tilgang.