Løse ladeproblemer

Hvis proben ikke brukes i lang tid, kan batteriet lades helt ut og proben lader ikke. Den kan ofte aktiveres på nytt ved å fullføre følgende trinn.

1. Bekreft først at laderen fungerer. Butterfly-laderen bør lade kunne en iPhone 8 eller nyere, eller en annen enhet med trådløs lading. Se
    • Koble Butterfly Charger direkte til veggen med det medfølgende Butterfly-utstyret. Ikke bruk en stikkontakt som er koblet til en dimmerbryter. Ikke bruk overspenningsvern. Ikke bruk et grenuttak.
    • Bruk bare en godkjent Butterfly-ladeplate.
  2. Når du har verifisert at laderen fungerer, plasserer du Butterfly på laderen i fem minutter.
  3. Tilbakestill Butterfly-proben mens den befinner seg på laderen. Hold batteriindikatorknappen inne i 10–15 sekunder for å gjøre dette.
  4. La Butterfly-proben lade over natten, eller i minst 6 timer.
  5. Tilbakestill Butterfly-proben på nytt mens den befinner seg på laderen ved å holde batteriindikatorknappen inne i 10–15 sekunder. Batteriindikatorknappens LED-lamper bør blinke.
  6. Koble Butterfly-proben til mobilenheten på nytt.

Hvis disse instruksjonene ikke løser problemet ditt, kan du ta kontakt med Butterfly Support med følgende informasjon for å få ytterligere hjelp:

• serienummeret på baksiden av proben
  • Svar på følgende spørsmål som kan svares av Om Butterfly Charger
    • Hvilken farge vises på ladestasjonen mens proben ligger på den?
    • Hvilket lysmønster eller hvilken lyssekvens vises når proben først legges på en lader?
    • Hvilket mønster vises når den lader?
  • Av rapporteringsårsaker må du oppgi om skade på en pasient eller bruker, en klinisk signifikant forsinkelse i behandling eller diagnose, feildiagnose eller en uønsket hendelse har oppstått som følge av dette problemet.

Ikke alle forhåndsinnstillinger og avbildningsmoduser er tilgjengelige alle steder. Sjekk tilgjengeligheten i landet ditt.