Løse ladeproblemer

Hvis proben ikke brukes i lang tid, kan batteriet lades helt ut og proben lader ikke. Probe kan ofte aktiveres på nytt ved å fullføre følgende trinn.

1. Verifiser først at laderen fungerer. Butterfly-laderen bør lade en iPhone 8 eller nyere, eller en annen enhet med trådløs lading. Se Om Butterfly Charger for mer informasjon om laderen.
  2. Når du har verifisert at laderen fungerer, plasserer du Butterfly på laderen i fem minutter.
  3. Tilbakestill Butterfly-proben mens den befinner seg på laderen. Hold batteriindikatorknappen inne i 10–15 sekunder for å gjøre dette.
  4. La Butterfly-proben lade over natten, eller i minst 6 timer.
  5. Tilbakestill Butterfly-proben på nytt mens den befinner seg på laderen ved å holde batteriindikatorknappen inne i 10–15 sekunder. Batteriindikatorknappens LED-lamper bør blinke.
  6. Koble Butterfly-proben til mobilenheten på nytt.

Hvis disse instruksjonene ikke løser problemet ditt, kan du ta kontakt med Butterfly Support med serienummeret på baksiden av proben for å få mer hjelp.