Fastvareoppdateringer

Når du oppdaterer Butterfly iQ-appen, kan det hende at du må oppdatere probens fastvare før bruk. Fastvareoppdateringer justerer Butterfly-proben slik at den er kompatibel med de nyeste funksjonene våre.

Vi anbefaler deg å aktivere varsler fra Butterfly på mobilenheten din slik at du proaktivt kan oppdatere probens fastvare. Vi sender deg et push-varsel når en fastvareoppdatering er nødvendig, slik at du kan fullføre dette trinnet før du trenger å bruke proben.

Slik mottar du varsler om fastvareoppdateringer:

På en iOS-enhet:

1. Forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen av Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen klikker du på avataren din nederst til venstre på skjermen for å få tilgang til profilen og gå til varsler.
  3. Aktiver «Push» for å slå på varsler.
  4. Gå til mobilenhetens Innstillinger.
  5. Velg Butterfly iQ og aktiver «Tillat varsler».

På en Android-enhet:

1. Forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen av Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen klikker du på avataren din nederst til venstre på skjermen for å få tilgang til profilen og gå til varsler.
  3. Aktiver «Push» for å slå på varsler.
  4. Gå til mobilenhetens Innstillinger.
  5. Velg Apper og Varsler.
  6. Velg Butterfly iQ og tillat varsler.

Hvis du opplever problemer med en fastvareoppdatering eller en mislykket fastvareoppdatering:

1. Koble Butterfly-proben fra mobilenheten.
  2. Hold probens batteriindikatorknapp nede i 10–15 sekunder. Hvis enheten fremdeles har batteristrøm, lyser batteriindikatoren i et par sekunder før den slår seg av og blinker tre ganger.
  3. Koble til Butterfly-proben til mobilenheten igjen og forsikre deg om at appen din er åpen og at Butterfly forblir tilkoblet gjennom hele oppdateringsprosessen.

Fastvareoppdateringer utføres én gang etter at appen er oppdatert, og bør ikke skje igjen under skanning. Hvis trinnene over ikke løser problemet, bør du ta kontakt med Butterfly Support.