Førstegangs bruk

Følg trinnene under for å komme i gang med iQ for første gang. Internett-tilgang er nødvendig for førstegangs bruk av iQ.

Last ned appen

Påse at mobilenheten oppfyller eller overgår minimumsspesifikasjonene for ytelse før appen lastes ned og installeres. Hvis du vil vite mer om kompatibilitet, kan du klikke her.

1. Åpne App Store på Apple iOS-mobilenheten din eller Google Play Store på en mobilenhet med Android.
  2. Klikk på søkeikonet (🔍) og søk etter Butterfly iQ.

Hvis appen ikke vises i App Store eller Google Play Store, kan det hende at du ikke bruker en kompatibel mobilenhet. Se vår liste over kompatible enheter for å bekrefte.

Vær oppmerksom på at det kan hende at Butterfly iQ-appen ikke er tilgjengelig i App Store eller Google Play Butikk avhengig av plasseringen din. Se Hvem kan kjøpe Butterfly iQ for en full liste over land der bruk av Butterfly iQ støttes.

Opprett kontoen din

Hvis du vil ha tilgang til Cloud, trenger du en Butterfly-konto med en e-postadresse og et passord. Når du kjøpte Butterfly iQ, mottok du en invitasjon fra Butterfly Cloud for å aktivere kontoen din. Se etter denne invitasjonen i innboksen din – det kan hende at den ligger i søppelpostmappen. Hvis du ikke har mottatt den, kan du klikke her for å legge til e-postadressen din.

Klikk på lenken i e-postinvitasjonen for å opprette et passord og aktivere kontoen din.

Jeg har oppgitt e-postadressen min, men ikke mottatt en invitasjon

Invitasjonen din er tilknyttet e-postadressen du brukte til å kjøpe Butterfly iQ eller e-postadressen som teamadministratoren din brukte til å invitere deg til teamet sitt. Hvis du ikke har tilgang til e-postkontoen tilknyttet kjøpet ditt, kan du ta kontakt med Butterfly Support, og inkludere serienummeret til iQ i meldingen.

Jeg vil endre e-postadressen tilknyttet kontoen min

Du må først godta invitasjonen før du endrer kontoinformasjonen din. Følg instruksjonene her for å endre navn og e-postadresse.

Koble til iQ

Åpne Butterfly-appen og logg på med e-postadressen og passordet du opprettet tidligere.

Skjermbildet Lisensavtale for sluttbruker vises, slik at du kan se gjennom avtalen og godta den. Godta vilkårene og betingelsene for å fortsette. Velg så om du vil aktivere push-varsler.

Koble Butterfly iQ-proben til mobilenheten. Appen ber deg om å registrere enheten din og kan kreve en fastvareoppdatering. Forsikre deg om at Butterfly iQ forblir tilkoblet i appen under fastvareoppdateringen.

Gå så til Opplæringsportalen vår der du finner veiledninger i bruk av iQ, påfør godkjent gel og kom i gang med skanningen.