Løse tilkoblingsproblemer

Hvis du ser meldingen «Koble til iQ» mens iQ er koblet til, eller ser en feilmelding «iQ-tilkoblingsfeil» , kan du utføre følgende trinn.

1. Koble proben fra mobilenheten.
  2. Åpne Butterfly-appen mens den er koblet til Internett og lagre eventuelle ulagrede undersøkelser.
  3. Logg ut av Butterfly-appen.
  4. Forsikre deg om at operativsystemet er oppdatert på mobilenheten din.
  5. Slett og installer Butterfly appen på nytt på mobilenheten.
  6. Tilbakestill Butterfly iQ ved å holde batteriindikatorknappen inne i 10–15 sekunder eller til batteriindikatorens LED-lamper blinker. Hvis batteriindikatorens LED-lamper ikke blinker, følger du instruksjonene i Løse ladeproblemer.
  7. Koble proben til mobilenheten på nytt.

Hvis appen din fremdeles ikke gjenkjenner iQ, må du ta kontakt med Butterfly Support med probens serienummer og informasjon om hva du opplever.