Vanlige spørsmål om kompatibilitet

Hvorfor er bare noen enheter kompatible med Butterfly iQ/iQ+?

Butterfly iQ/iQ+ er et regulert medisinsk utstyr. Som et medisinsk utstyrsselskap er vi underlagt regulatorisk tilsyn og kan ikke tillate bruk av Butterfly for mobilenheter som vi ikke kan bekrefte oppfyller våre standarder for klinisk bildebehandling.

Målet vårt er å tilby klinisk bildebehandling som er pålitelig, sikker og diagnostisk nøyaktig. For å gjøre det, må vi teste alle mobilenheter grundig for å godkjenne bruken sammen med vår plattform.

Jeg har nettopp fått en ny telefon. Hvorfor er den ikke kompatibel med min Butterfly ennå?

Butterfly overvåker enhetsutgivelser og velger enheter for testing som er levedyktige kandidater og forventes å være populære blant våre kunder. Derfor er nye enheter ikke umiddelbart kompatible med Butterfly når de slippes.

Selv splitter nye mobilenheter med den nyeste teknologien oppfyller kanskje ikke våre kliniske bildestandarder. For eksempel er noen telefoner spesielt designet av produsenten for å optimalisere for kostnad og batterilevetid i stedet for ytelse, og har derfor kanskje ikke den nødvendige prosessorkraften for å utføre diagnostisk bildebehandling av høy kvalitet. Derfor er alle enhetene underlagt den samme grundige testprosessen før vi kan støtte bruk.

Kan jeg bruke en Lightning til USB-C-adapter?

Tredjepartsadaptere er ikke kompatible med datastrømmen vår og støttes ikke. Men hvis du har Butterfly iQ +, kan du kjøpe en utskiftbar kabel for å utvide kompatibiliteten til din iQ+ med enten en Lightning- eller USB-C--plugg i Butterfly Store.

Merk: Butterfly iQ- og Butterfly iQ Vet-ledninger kan ikke fjernes og Butterfly iQ+-ledninger er ikke ment for bruk med Butterfly iQ eller iQ Vet. Enheten din kan bli skadet hvis du fjerner Butterfly iQ- eller iQ Vet-ledningen.

Kan jeg bruke Butterfly iQ med en datamaskin med USB-C-port?

Butterfly-prober krever at du bruker Butterfly iQ-appen som kun er tilgjengelig på utvalgte enheter som kjører iOS eller Android. Derfor er Butterfly ikke kompatibel med datamaskiner som har USB-C-tilkobling, for eksempel en MacBook.

Påvirkes bildekvaliteten hvis jeg bruker en annen mobilenhet?

Ultralyddata lagret av en Butterfly-sonde er den samme uansett hvilken skjerm den vises på. Noen mobilenheter har høyere oppløsninger eller andre fargetemperaturer enn andre. Derfor kan de samme bildene se annerledes ut.  I tillegg vil dimensjonene på bildet ditt variere avhengig av størrelsen på enhetens skjerm. For eksempel har nettbrettenheter et bredere visningsfelt enn telefoner, og Butterfly iQ-appen bruker et bredere visningsfelt på nettbrett når de lagrer bilder. Dimensjonene på det lagrede bildet vil variere avhengig av størrelsen på enheten som brukes når du tar bildet, men kvaliteten på selve ultralydbildet vil forbli konsistent.

Vi anbefaler våre kunder å velge en mobilenhet som best oppfyller deres kliniske behov. Hvis du leter etter en enhet for skanning av abdomen i en poliklinikk, foretrekker du kanskje et nettbrett med større visningsfelt og større skjerm, men hvis du bruker Butterfly i en fremtredende setting, kan en telefon som kan passe i lommen på en skrubbfrakk være et bedre alternativ.

Vi er stolt av Butterflys allsidighet, og de fleste brukerne våre opplever at ultralyden deres fungerer med de personlige mobilenhetene de allerede eier.

Hvilke enheter har ikke bestått kompatibilitetstesting?

Vi gjør vårt beste for å forbedre appens ytelse med hver programvareoppdatering, slik at vi kan utvide kompatibiliteten til så mange enheter som mulig. Når det er sagt, er det noen enheter vi ikke forventer å støtte i fremtiden. Nedenfor er en ufullstendig liste over noen enheter som ikke har oppfylt våre tekniske krav:

• Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • Google Pixel 3a og 3a XL
  • Google Pixel 4a og 4a XL
  • Google Pixel 5
  • Google Pixel 5a
  • Samsung Galaxy Z Fold
  • Samsung Galaxy Z Flip
  • Samsung Galaxy Z Fold 2
  • Samsung Galaxy S10 internasjonale (utenfor USA og Canada) varianter
  • Samsung Galaxy Note 10 internasjonale modeller (utenfor USA og Canada)
  • Samsung Galaxy S8/S8+ amerikansk utgave
  • Samsung Galaxy Note 8 amerikansk utgave
  • Samsung Galaxy S10 amerikansk utgave
  • Samsung Galaxy S7 Edge amerikansk utgave
  • Huawei Mate 10 Lite
  • Huawei P20 Lite
  • Samsung Galaxy Tab A - 2018 (modell SM-T590)
  • Samsung Galaxy Tab S5e
  • Samsung Galaxy Tab S4 (modell SM-T830)
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE
  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • Xiaomi MiPad4 (modell M1806D9W)

Vil Butterfly noen gang slutte å levere support på min mobilenhet?

Målet vårt er å fortsette å støtte alle enhetene vi støtter for øyeblikket. Når det er sagt, etter hvert som teknologien utvikler seg og vi lanserer ny maskinvare og programvareoppdateringer, kan det hende at visse eldre enheter ikke er kompatible med den nyeste sonden eller funksjonen. Hvis kompatibiliteten med visse mobile enheter opphører i fremtiden, vil vi varsle eventuelle kunder som er berørt av en slik endring.