Støttede utgivelser

Butterfly Network gir regelmessig ut nye versjoner av Butterfly iQ-appen. Disse nye versjonene inneholder nye funksjoner, feilretting og ytelsesforbedringer som forbedrer opplevelsen under avbildning.

Vi anbefaler deg å oppdatere Butterfly iQ-appen regelmessig for å kunne ta i bruk disse funksjonene og sikre at enheten fungerer som den skal.

Butterfly støtter den n¨åværende og de to tidligere utgavene av Butterfly iQ-appen. Logg på Butterfly Support Portal med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ for å se mer informasjon om bestemte utgivelser.