Endre kontonavn og e-postadresse

Når du begynner å bruke Butterfly iQ, er navnet og e-postadressen din den samme som du brukte da du kjøpte iQ i Butterfly Store. Følg disse trinnene hvis du vil bytte til en annen e-postadresse. Vær oppmerksom på at Butterfly ikke støtter eksport eller videresalg av Butterfly iQ.

1. Logg på Butterfly Cloud i nettleseren på en stasjonær datamaskin.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne og velg Kontoinnstillinger.
  3. På siden med Kontoinnstillinger endrer du navnet i «Navn»-feltet og klikker så på «Endre navn» når knappen skifter farge fra grå til blå.
  4. Klikk på e-postfeltet og angi en ny e-postadresse. Klikk så på Endre e-postadresse. Denne knappen bytter farge fra grå til blå når en ny e-post legges til. Forsikre deg om at du skriver inn riktig e-postadresse, siden du mottar en e-postbekreftelse til den nye e-postadressen.

En e-postbekreftelse sendes til den nye e-postadressen. Overføringen er fullført når den er godtatt og et nytt passord er valgt.

Vær oppmerksom på at dette ikke påvirker faktureringsinformasjonen eller e-postadressen som er tilknyttet selve ordren.