Bruke Butterfly Education

Butterfly Pro- og Enterprise-medlemskap gir deg full tilgang til Butterfly Education-plattformen – et stort videobibliotek for opplæring i ultralyd med undervisning av eksperter.

Slik går du til Butterfly Education fra mobilenheten din:

1. Åpne Butterfly iQ-appen.
  2. Klikk på Utdanning-ikonet, som er det andre ikonet fra venstre, i den nedre verktøylinjen.
  3. Bla gjennom veiledningene ved å velge «Filter» og velge emnene du har interesse for.

Slik går du til Butterfly Education fra Butterfly Cloud:

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Klikk på «Utdanning» til venstre for forstørrelsesglasset.

Slik lagrer du en video for senere gjennomgang:

1. Klikk på en video du er interessert i i appen eller på en datamaskin.
  2. Klikk på flagget ved siden av Deleknappen for å legge til en video i de lagrede videoene dine.
  3. Senere kan du klikke på «Lagrede videoer» under Filtere for å se på de lagrede videoene dine.