Be om assistanse med TeleGuidance

Merk at TeleGuidance-anrop må være mellom to faglærte helsearbeidere.

Slik ringer du:

1. Forsikre deg om at du har aktivert TeleGuidance.
  2. Koble til Butterfly-proben til en kompatibel mobilenhet og gå i gang med skanningen.
  3. Klikk på Handlinger på høyre side av skjermen.
  4. Trykk på «Ring kontakter for hjelp».
  5. Butterfly iQ-appen ber deg om å aktivere tilgang til enhetens kamera og mikrofon hvis dette ikke allerede er aktivert.
  6. Trykk på en nettkontakt for å ringe vedkommende.

Merk: Du kan ringe med TeleGuidance med én og samme bruker for å få hjelp. Følg instruksjonene her for å gjøre deg tilgjengelig for anrop på en datamaskin. Du ser at navnet ditt er pålogget når du trykker på «Ring kontakter for hjelp» i appen.