Assister med TeleGuidance

Slik tar du imot et anrop:

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com med påloggingsinformasjonen for Butterfly i Google Chrome-nettleseren på en Mac- eller Windows-datamaskin.
  2. Klikk på «TeleGuidance» i navigasjonslinjen øverst.
  3. TeleGuidance ber deg om tillatelse til å bruke kameraet og mikrofonen din for å ringe.
  4. Kontroller at du er «Tilgjengelig for anrop» og forsikre deg om at datamaskinens høyttalere er slått på.
  5. Hvis du vil, kan du la dette vinduet stå åpent og gjøre andre oppgaver mens du fremdeles er tilgjengelig for anrop.
  6. Du hører en ringelyd når du mottar en anrop. Gå tilbake til TeleGuidance-siden og godta anropet for å komme i gang.

Slik assisterer du:

• På venstre side av skjermen kan du justere avbildningsinnstillinger og skannekontroller. Om nødvendig kan du velge forhåndsinnstillinger, bytte moduser og justere forsterkning, dybde og TGC.
  • På høyre side av skjermen kan du veilede brukeren basert på probens posisjon. Roter-, skyv- og vippe-knappene lar deg opprette Augmented Reality-animasjoner som ber brukeren justere probens posisjon. Be brukeren forsikre seg om at probens hale vises. Du kan tegne over kamerafeeden for å gi anvisninger i frihånd.