Administrere undersøkelser

Slik redigerer du undersøkelsesdetaljer:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ.
  2. Gå til arkivet som inneholder undersøkelsen du ønsker å redigere.
  3. Velg undersøkelsen du vil redigere.
  4. Velg de tre prikkene øverst i høyre hjørne av undersøkelsen. Velg Rediger.
  5. Rediger pasientopplysninger og undersøkelsesnotater i vinduet som åpnes.
  6. Velg Lagre for å fullføre.

Slik måler eller kommenterer du en undersøkelse etter at den er lagret:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ.
  2. Gå til arkivet som inneholder undersøkelsen du ønsker å redigere.
  3. Velg undersøkelsen du vil redigere.
  4. Velg Mål nederst på bildet du vil redigere.
  5. Velg Linje-, Ellipse- eller Merknader-verktøyet.
  6. Velg bildet for å begynne å tegne målingen eller skrive merknaden.
  7. Hvis du vil fjerne en merknad når den er lagt til, velger du «X» ved siden av den nederst på bildet.
  8. Velg «Lagre og avslutt» når du er ferdig.

Merk at målinger som legges til i Butterfly Cloud til enhver tid kan fjernes, men at målinger som legges til under undersøkelsen, ikke kan redigeres når undersøkelsen er lagret.

Slik flytter du en undersøkelse til et annet arkiv:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ.
  2. Gå til arkivet som inneholder undersøkelsen du ønsker å flytte.
  3. I høyre hjørne i undersøkelsen klikker du på rullegardinmenyikonet for å vise menyen. Velg «Flytt undersøkelse».
  4. Velg det nye arkivet i vinduet som vises.

Slik sletter du en undersøkelse:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Gå til arkivet som inneholder undersøkelsen du ønsker å slette.
  3. Øverst i høyre hjørne av undersøkelsen klikker du på «Mer»-rullegardinmenyen for å vise menyen.
  4. Velg «Slett undersøkelse». Systemet ber deg om å bekrefte slettingen.
  5. Klikk på «Slett» for å slette undersøkelsen.

Slik gjenoppretter du en slettet undersøkelse:

Vær oppmerksom på at bare administratorer kan gjenopprette slettede undersøkelser.

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly iQ.
  2. Klikk på Slettede undersøkelser nederst til venstre på skjermen. De slettede undersøkelsene vises midt på skjermen.
  3. Øverst i høyre hjørne av undersøkelsen klikker du på «Mer»-rullegardinmenyen for å vise menyen.
  4. Velg «Gjenopprett slettet undersøkelse». Systemet ber deg om å bekrefte gjenopprettingen av den slettede undersøkelsen.
  5. Klikk på «Gjenopprett» for å gjenopprette undersøkelsen.

Når en undersøkelse er lastet opp, er det ikke mulig å flytte eller slette individuelle skanner.