Tilgang til TeleGuidance

Butterfly iQ-appen og skrivebordsskyen støtter nå TeleGuidance på kompatible iOS-enheter. Butterfly-brukere kan gi og motta assistanse via videoanrop. Denne teknologien gjør det mulig for en Butterfly-bruker å ringe en ekstern ekspert for å få råd til å hente og interpretere ultralydbilder.

I USA kan Butterfly TeleGuidance brukes av alt helsepersonell i henhold til FDAs nødveiledning for COVID-19. Den gjør det mulig for en opplært skanner å fjernveilede en nybegynnerkollega som befinner seg hos pasienten, eller å samarbeide eksternt med en kvalifisert kollega. TeleGuidance er supplerende og må ikke brukes som eneste grunnlag for diagnose eller behandling av COVID-19. Bruk av uerfarne brukere med veiledning fra opplært helsepersonell er tillatt i henhold til FDAs offentlige helseforskrifter for COVID-19.

TeleGuidance-anrop må våre mellom to opplærte helsearbeidere som begge er Butterfly-brukere. Domenebrukere kan ikke legge til brukere for TeleGuidance utenfor domenet sitt. Klikk her for å finne ut hvordan du inviterer kontakter til Teleguidance.

Slik slår du på Butterfly TeleGuidance i appen:

1. Åpne Butterfly iQ-appen på mobilenheten.
  2. Velg profilen din nederst i høyre hjørne av skjermen.
  3. Velg Preferanser.
  4. Forsikre deg om at «Ekstern TeleGuidance» er slått på ved å bekrefte at bryteren er blå i Preferanser.

Hvis du ikke ser «Ekstern TeleGuidance»-alternativet i appen din:

Forsikre deg om at mobilenheten er kompatibel med Butterfly TeleGuidance og at du bruker den nyeste versjonen av Butterfly-appen ved å gå til App Store og se etter oppdateringer.

Slik slår du på Butterfly TeleGuidance på en datamaskin:

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com med påloggingsinformasjonen for Butterfly i Google Chrome-nettleseren på en Mac- eller Windows-datamaskin.
  2. Klikk på «TeleGuidance» øverst i høyre hjørne av skjermen.

Ikke alle forhåndsinnstillinger, avbildningsmoduser og funksjoner er tilgjengelige i alle regioner. Sjekk tilgjengeligheten i landet ditt.