Tilgang til TeleGuidance

Butterfly iQ-appen og skrivebordsskyen støtter nå TeleGuidance. Butterfly-brukere kan gi eller motta televeiledning via videoanrop. Med denne teknologien kan en Butterfly-bruker ringe en ekstern ekspert for å få hjelp til å ta opp og analysere ultralydbilder. Merk at TeleGuidance-anrop må gjøres mellom to faglærte helsearbeidere.

I USA kan Butterfly TeleGuidance brukes av alt helsepersonell i henhold til FDAs nødveiledning for COVID-19. Den gjør det mulig for en opplært skanner å fjernveilede en nybegynnerkollega som befinner seg hos pasienten, eller å samarbeide eksternt med en kvalifisert kollega.

Slik slår du på Butterfly TeleGuidance i appen:

1. Åpne Butterfly iQ-appen på mobilenheten.
  2. Velg profilen din nederst i høyre hjørne av skjermen.
  3. Velg Preferanser.
  4. Forsikre deg om at «Ekstern TeleGuidance» er slått på ved å bekrefte at bryteren er blå i Preferanser.

Hvis du ikke ser «Ekstern TeleGuidance»-alternativet i appen din:

Forsikre deg om at mobilenheten er kompatibel med Butterfly TeleGuidance og at du bruker den nyeste versjonen av Butterfly-appen ved å gå til App Store og se etter oppdateringer.

Slik slår du på Butterfly TeleGuidance på en datamaskin:

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com med påloggingsinformasjonen for Butterfly i Google Chrome-nettleseren på en Mac- eller Windows-datamaskin.
  2. Klikk på «TeleGuidance» øverst i høyre hjørne av skjermen.