Inviter kontakter til TeleGuidance

Som standard er alle medlemmer av Butterfly-organisasjonen din tilgjengelige kontakter i TeleGuidance. Men du kan invitere alle som har en Butterfly-konto til å bli en TeleGuidance-kontakt slik at du kan samarbeide med brukere utenfor organisasjonen din.

Slik inviterer du kontakter:

1. Logg på cloud.butterflynetwork.com med påloggingsinformasjonen for Butterfly i Google Chrome på en Mac- eller Windows-datamaskin.
  2. Velg TeleGuidance i linjen øverst.
  3. Velg «Legg til kontakt» under Kontakter nederst til høyre på skjermen.
  4. Legg til e-postadressen til Butterfly-brukeren du vil legge til som kontakt i vinduet som vises. Merk at dette må være e-postadressen de bruker med Butterfly-kontoen sin.
  5. Brukeren du inviterte mottar en invitasjon på e-post, og må godta den for å vises i kontaktlisten din.