Miljøforhold for drift

Nedenfor finner du miljøbetingelsene for Butterfly iQ. Se den vedlagte dokumentasjonen for mobilenheten din for informasjon om miljømessige driftbetingelser til mobilenheten du bruker til Butterfly iQ-appen.

Element Driftsgrenser
Luftfuktighet Mellom 18–93 % ikke-kondenserende
Høyde over havet Mellom 45 m (150 fot) under havet og 3000 m (10 000 fot) over havet
Driftstemperatur Mellom 5 °C til 39 °C
Temperatur under kortvarig oppbevaring Proben kan tåle tre dagers oppbevaring ved temperaturer på mellom -20 °C og 50 °C