Systemspesifikasjoner

Butterfly iQ-appen skal ikke brukes på en mobilenhet som ikke oppfyller minstekrav. Bruk av Butterfly iQ-appen på en mobilenhet som ikke oppfyller minstekravene, kan påvirke ytelsen og bildekvaliteten, noe som kan føre til feildiagnostisering.

Butterfly iQ fungerer på mange Apple- og Android-enheter. Klikk her for å se den nyeste listen over kompatible mobilenheter.

Element Spesifikasjoner for Butterfly iQ Spesifikasjoner for Butterfly iQ+
Probens dimensjoner 185 x 56 x 35 mm 163 x 56 x 35 mm (6,4 x 2,2 x 1,4 in.)
Probens vekt 313 gram 309 gram (0,68 lbs)
Power Batteri (oppladbart) Batteri (oppladbart)
Batteriets levetid 2 timers kontinuerlig skanning 144 minutters kontinuerlig skanning (20 % lengre)
Visning Variabel Variabel
Min./maks. skannedybde 1 cm min. / 30 cm maks. 1 cm min. / 30 cm maks.
Ultralydbrikke Integrert CMOS-brikke Integrert CMOS-brikke
Transdusere 9000-elementers CMUT 9000-elementers CMUT
Frekvensområde  1–10 MHz 1–10 MHz
Kabellengde Lightning: 1,25 meter (4,10 fot)
USB-C: 2 meter (6,56 fot)
Lightning og USB-C: 1,5 meter (4,92 fot)