Systemspesifikasjoner

Butterfly iQ-appen skal ikke brukes på en mobilenhet som ikke oppfyller minstekrav. Bruk av Butterfly iQ-appen på en mobilenhet som ikke oppfyller minstekravene, kan påvirke ytelsen og bildekvaliteten, noe som kan føre til feildiagnostisering.

Butterfly iQ fungerer på mange Apple- og Android-enheter. Klikk her for å se den nyeste listen over kompatible mobilenheter.

Element Spesifikasjoner
Probens dimensjoner 185 x 56 x 35 mm
Probens vekt 313 gram
Power Batteri (oppladbart)
Batteriets levetid >2 timer i B-modus (typisk nytt batteri ved 25 °C). >2 timer viser til kontinuerlig skanning sammenlignet med tradisjonelle skannemønstre.
Visning Variabel
Min./maks. skannedybde 1 cm min. / 30 cm maks.
Ultralydbrikke Integrert CMOS-brikke
Transdusere 9000-elementers CMUT
Frekvensområde  1–10 MHz