Legge til prober eller plasser

Du kan kjøpe ytterligere enheter, oppgradere lisensen din og kjøpe flere produkter i nettbutikken.

Enkeltmedlemmer kan kjøpe opptil én ytterligere enhet de kan bruk med medlemskapet sitt. Hvis du vil kjøpe mer enn to enheter eller må oppgradere til et Team-abonnement, kan du sende et skjema her.

Slik kjøper du en ytterligere enhet:

1. Gå til store.butterflynetwork.com.
  2. Velg Logg inn øverst til høyre på skjermen.
  3. Logg inn med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  4. Når du blir bedt om det, velger du organisasjonen din (navnet på Cloud-kontoen din).
  5. Klikk på avataren øverst til høyre på skjermen. Velg Min konto i nedtrekksmenyen.
  6. Herfra sendes du til kontosiden din.
  7. Velg «Kjøp flere» for å kjøpe en ytterligere enhet.