Legge til prober eller plasser

Du kan kjøpe ytterligere prober, oppgradere lisensen din og kjøpe flere produkter i nettbutikken vår.

Individual-medlemmer kan kjøpe opptil én ytterligere probe som de kan bruke med medlemskapet sitt. Hvis du vil ha mer enn to prober og er et Individual-medlem, kan du oppgradere til en Team-lisens i butikken.

Slik kjøper du ytterligere prober eller plasser:

1. Gå til store.butterflynetwork.com.
  2. Velg Logg inn øverst til høyre på skjermen.
  3. Logg inn med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  4. Når du blir bedt om det, velger du organisasjonen din (navnet på Cloud-kontoen din).
  5. Klikk på avataren øverst til høyre på skjermen. Velg Min konto i rullegardinmenyen.
  6. Herfra sendes du til kontosiden din.
  7. Velg «Legg til med Pro Team» for å legge til plasser eller oppgradere kontoen din fra en individual- til team-konto.
  8. Velg «Kjøp flere» for å kjøpe flere iQ-enheter.