Logge på Butterfly på en datamaskin

Slik får du tilgang til Butterfly på en datamaskin:

1. Åpne nettleseren din.
    • Butterfly Cloud er kompatibel med de to nyeste versjonene av Chrome, Firefox, Safari eller Microsoft Edge.
  2. Gå til cloud.butterflynetwork.com.
  3. Logg på med påloggingsopplysningene for Butterfly som du bruker til Butterfly iQ-appen. Hvis du logger på for første gang, må du følge instruksjonene for Førstegangs bruk.

I Butterfly Cloud på en stasjonær datamaskin kan du gjennomgå og administrere undersøkelser, administrere arkiver, dele og laste ned undersøkelser, legge til og fjerne brukere og gå til Utdanningsportalen.