Fullføre arbeidsark

Butterfly Workflow lar brukere fullføre avansert dokumentasjon til ultralydskannene sine fra Butterfly iQ-mobilappen eller skrivebordsskyen. Arbeidsarkfunksjonene omfatter de vanligste typer arbeidsark for ultralyd som legges ved ultralydundersøkelsene dine. Verdier som dokumenteres i arbeidsark kan sendes direkte til din EMR for forbedret dokumentasjon og raskere fakturering.

Regneark er kun tilgjengelige for Pro Team- og Enterprise Workflow-kunder.

Slik legger du til et arbeidsark i en undersøkelse i Butterfly-appen:

1. Velg kamerarullen øverst i høyre hjørne av skjermen når du er ferdig med å ta opp en undersøkelse for å dokumentere og laste opp undersøkelsen din.
  2. Velg «Legg til» i arbeidsarkfanen.
  3. Velg et arbeidsark fra én av de tilgjengelige malene. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer arbeidsarkmaler her.

Når en undersøkelse er lastet opp, kan du redigere eller legge til arbeidsark fra Butterfly-appen eller Butterfly Cloud hvis undersøkelsen er lagret som utkast eller hvis en administrator gjenoppretter en fullført undersøkelse som utkast.

Slik legger du til eller redigerer et arbeidsark på et undersøkelsesutkast:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Velg et undersøkelsesutkast fra arkivet.
  3. Legge til et nytt arbeidsark: I delen arbeidsark velger du «Legg til» og velger et arbeidsark fra én av de tilgjengelige malene.
  4. Hvis du vil redigere et eksisterende arbeidsark, velger du prikkene til høyre for arbeidsarket du vil redigere.

Hvis du vil, kan du legge til flere arbeidsark i hver undersøkelse.