Konfigurere arbeidsark

Regneark er tilgjengelige for Pro Team- og Enterprise Workflow-kunder. De leveres forhåndskonfigurert med de vanlige ultralyd-regnearkene. Brukere kan starte med disse eller opprette sine egne.

Slik konfigurerer du arbeidsark:

1. Logg på Butterfly med e-postadressen og passordet ditt. Merk:  Kun administratorer kan konfigurere arbeidsark.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne og velg Innstillinger for organisasjonen.
  3. Velg Worksheets-fanen.

Slik oppretter du et nytt arbeidsark:

1. Klikk på Legg til på Worksheets-fanen.
  2. Gi arbeidsarket et navn.
  3. Slik legger du til en del i arbeidsarket.
  4. Velg en spørsmålstype. Spørsmålstyper omfatter flervalg, avkryssingsruter, lange svar og korte svar.
  5. Legg til så mange eller få spørsmål som nødvendig. Spørsmål kan være obligatoriske eller valgfrie.
  6. Velg «Lagre og avslutt» når du er ferdig. Nå er arbeidsarket tilgjengelig for hele organisasjonen din.

Slik endrer du et eksisterende arbeidsark:

1. Finn arbeidsarket du vil endre i Worksheets-fanen og klikk på «Rediger».
  2. Gjør de nødvendige endringene.
  3. Velg «Lagre og avslutt» for å lagre. Det oppdaterte arbeidsarket er tilgjengelig for hele organisasjonen din.

Merk at eksisterende informasjon ikke endres hvis du oppdaterer et arbeidsark som allerede har blitt brukt. Kun undersøkelser som fremtidig bruker dette arbeidsarket vil inneholde disse endringene.

Slik oppretter du et forhåndsutfylt arbeidsark:

Butterfly Workflow lar deg legge til forhåndsutfylte svar i arbeidsarkene dine. Dette er spesielt nyttig for vanlige skanninger.

1. Finn arbeidsarket du vil fylle ut på forhånd i Worksheets-fanen og velg «forhåndsutfyll».
  2. Gi forhåndsutfyllingen et navn.
  3. Fyll ut svarene på hvert spørsmål som skal forhåndsutfylles.
  4. Velg «Lagre og avslutt». De forhåndsutfylte arbeidsarkene blir tilgjengelige for hele organisasjonen din.