Bruke Veiledning for opplæringsvisning

OBS: Veiledningsverktøyene for opplæringsvisning er kun til pedagogisk bruk.

Veiledning for opplæringsvisning-verktøy er tilgjengelige i Australia, Østerrike, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia på iOS og Android for Butterfly iQ- og Butterfly iQ+ Pro-medlemmer.

Veiledningsverktøyene for opplæringsvisning gir brukere en visuell indikasjon på bildekvaliteten under skanning med Butterfly iQ. Veiledningsverkøtyene for opplæringsvisning støtter følgende visninger:

• Hjerte apikal 4-kammer
  • Parasternal langakse
  • Parasternal kortakse
  • Lunge A-linjer/B-linjer

Når du skanner pasienten, gir verktøyet deg tilbakemeldinger i sanntid. Den indikerer andelen spesialister som ville vurdere den anatomiske visningen som målbar.

Tilgang til Veiledning for opplæringsvisning:

Det er mulig å gå til veiledningsverktøyene for opplæringsvisning i forhåndsinnstillingen for hjerte eller lunge mens du skanner i B-modus.

1. Velg forhåndsinnstilling for hjerte eller lunge i skanneskjermen.
  2. Velg Handlingsknappen nederst i høyre hjørne på skjermen.
  3. Velg et av følgende verktøy under Veiledning for opplæringsvisning:
    • Forhåndsinnstilling for hjerte: apikal firekammer, parasternal langakse og parasternal kortakse.
    • Forhåndsinnstilling for lunge: A-linjer/B-linjer.

Veiledningsverktøyene for opplæringsvisning kan slås av ved å trykke på X på verktøyet mens du skanner i B-modus eller i handlingsmenyen.