Bruke Veiledning for opplæringsvisning

FORSIKTIG: Veiledningsverktøyene for pedagogisk visning er kun til pedagogisk bruk. Vær oppmerksom på at de ikke er tilgjengelige for iQ Vet.

Veiledningsverktøyene for opplæringsvisning gir brukere en visuell indikasjon på bildekvaliteten under skanning med Butterfly iQ. Veiledningsverkøtyene for opplæringsvisning støtter følgende visninger:

• Hjerte apikal 4-kammer
  • Parasternal langakse
  • Parasternal kortakse
  • Lunge A-linjer/B-linjer

Når du skanner pasienten, gir verktøyet deg tilbakemeldinger i sanntid. Den indikerer andelen spesialister som ville vurdere den anatomiske visningen som målbar.

Kompatibilitet

Veiledning for opplæringsvisning støttes på alle Butterfly iQ-kompatible iOS-enheter med iOS-versjon 12.0 eller nyere.

Tilgang til Veiledning for opplæringsvisning

Det er mulig å gå til veiledningsverktøyene for opplæringsvisning i forhåndsinnstillingen for hjerte eller lunge mens du skanner i B-modus.

Trykk på Handlinger nederst i høyre hjørne av skjermen.
Du kan velge følgende verktøy fra delen Veiledning for opplæringsvisning:

• Forhåndsinnstilling for hjerte: apikal firekammer, parasternal langakse og parasternal kortakse.

• Forhåndsinnstilling for lunge: A-linjer/B-linjer.

Veiledningsverktøyene for opplæringsvisning kan slås av ved å trykke på X på verktøyet mens du skanner i B-modus eller i handlingsmenyen.

Velg den relevante veiledningen under for å se og/eller laste ned Veiledningen for utdanningsvisning:

Dansk

Nederlandsk

Norsk

Finsk

Fransk

Tysk

Italiensk

Norsk

Polsk

Portugisisk

Spansk

Svensk