Opprette merknader

Du kan legge til merknader på alle bilder som er fryst. For å legge til merknader under direkteavbildning må du først trykke på snøfnuggikonet for å fryse bildet og vise merknadsverktøyene.

Slik utfører du en lineær måling:

1. Trykk på snøfnugget for å fryse bildet.
  2. Velg Merknad-knappen som består av «Aa» og en linje.
  3. Velg linjesymbolet.
  4. Velg de blå sirklene til å dra de gule trådkorsene til start- eller sluttposisjonen for målingen din. Lengden vises (i centimeter) i en rute nederst på bildet mens du manipulerer endene av linjen. Du kan dra denne ruten til ønsket plassering på bildet.
  5. Hvis du vil legge til enda en linje, velger du Merknad-knappen og velger linjesymbolet på nytt. Den neste linjen vises i en annen farge og har en bokstav ved siden av seg. Du kan legge til opptil fire lineære målinger på hvert bilde.
  6. En linje slettes ved å velge linjen eller linjens måling. Velg X ved siden av den tilsvarende visningen for den numeriske målingen, og velg deretter Slett linje for å bekrefte.

Slik utfører du en ellipsemåling:

1. Trykk på snøfnugget for å fryse bildet.
  2. Velg Merknad-knappen som består av «Aa» og en linje.
  3. Velg ellipsesymbolet.
  4. Berør og dra skyvelæreikonene for å skalere og rotere ellipsen. En rute med ellipsens omkrets og areal (vist i cm og kvadratcentimeter) vises i en rute nederst på bildet. Du kan dra denne ruten til ønsket plassering på bildet.
  5. En ellipse slettes ved å velge ellipsen eller måleverdien, for så å trykke på X ved siden av den tilsvarende visningen for den numeriske målingen. Velg Slett ellipse for å bekrefte.

Slik legger du til en tekstmerknad:

1. Trykk på snøfnugget for å fryse bildet.
  2. Velg Merknad-knappen som består av «Aa» og en linje.
  3. Velg «Aa» for å vise skjermbildet Søk etter eller opprett ny merknad.
  4. En forhåndskonfigurert merknad brukes ved å velge merknaden.
  5. En egen merknad opprettes ved å bruke tastaturet for å skrive merknaden.
  6. Velg Ferdig på tastaturet til mobilenheten din.
  7. Dra merknaden til ønsket plassering på bildet.
  8. En merknad slettes ved å velge den og så velge X. Velg Slett merknad for å bekrefte.
  9. Du kan legge til opptil fem tekstmerknader på hvert bilde.