Automatisk beregne blærevolum

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i Canada. Den er bare tilgjengelig på iOS.

Blæreverktøyet lar deg beregne blærevolum når du bruker forhåndsinnstillingen Blære i B-modus. Butterfly iQ utfører en 3D-sveip mens du holder proben stødig. Et volumestimat beregnes deretter fra denne 3D-sveipen.

Slik bruker du verktøyet Automatisk blærevolum:

1. Velg forhåndsinnstilling Blære.
  2. Velg Handlingsknappen nederst på skjermen.
  3. Velg Volum under Verktøy.
  4. Plasser proben slik at blæren vises på sitt breieste og er sentrert på skjermen. En blå form fremheves når verktøyet Automatisk blærevolum registrerer en blære. Bruk den vertikale linjen ned midten av skjermen for å hjelpe deg med å sentrere blæren.
  5. Velg Beregn. En 3D-sveip av blæren innhentes automatisk. Ikke flytt proben i løpet av sveipet.
  6. Etter en vellykket registrering av blæren, vises volumet på bunnen av skjermen. Videoen over volumresultatet viser bildene og den estimerte blæren som brukes for å beregne volumet.
  7. Trykk på 3D-linjen for å visualisere en interaktiv 3D-gjengivelse av blæren. Merk: 3D-gjengivelsen er ikke for bruk til diagnostisering.
  8. Velg Lagre fra bunnen av resultatsskjermen Blærevolum for å lagre det beregnede volumresultatet for gjennomgang. Den innspilte videosløyfen med estimatet for blærevolum og blærefremvisningen lagres til kamerarullen.
  9. Merk at både blærevolumresultatet og videoen som brukes til å beregne resultatet slettes når du velger Slett.

Trykk på spørsmålstegnet nederst til høyre på skjermen mens Automatisk blærevolum er aktivert hvis du trenger hjelp til å bruke verktøyet for Automatisk blærevolum, inkludert informasjon om riktig probeposisjonering.