Aktiver utvidet frakoblet modus

Butterfly iQ-appen må koble til Internett hver 30. dag for å sikre at ingen kritiske sikkerhets- eller programvareoppdateringer er tilgjengelige. Hvis appen din ikke kobler til Internett i 30 dager eller mer, kan du ikke lenger skanne før du kobler til.

Hvis du vil bruke Butterfly-proben uten Internett i mer enn 30 dager, må du ta kontakt med Butterfly Support og be om tilgang til utvidet frakoblet modus. Du kan aktivere dette i Butterfly iQ-appen når den er aktivert for Butterfly-kontoen din:

1. Bekreft at du har en Internett-tilkobling på mobilenheten din. Åpne så Butterfly iQ-appen.
  2. Gå til verktøylinjen nederst og klikk på avataren din til høyre for å gå til profilen.
  3. Velg Preferanser og gå til «Utvidet frakoblet modus».
  4. Aktiver «Utvidet frakoblet modus» ved å trykke på bryteren. Når denne modusen er aktivert, varsles du om kritiske oppdateringer på e-post siden enheten kan være frakoblet.

Hvis Utvidet frakoblet modus fremdeles er slått på når du har Internett-tilgang, mottar du fremdeles viktige varsler på mobilenheten din.

Merk: Utvidet frakoblet modus kan bare aktiveres eller deaktiveres når du er koblet til internett. Hvis du vil deaktivere Utvidet frakoblet modus og motta programvareoppdateringer og varsler, må du trykke på bryteren igjen.