Undersøkelsesutkast

Pro Individual, Pro Team og Enterprise-bruere har tilgang til undersøkelsesutkast i den nyeste versjonen av Butterfly iQ-appen.

Undersøkelsesutkast gjør det mulig for brukere å laste opp undersøkelser til Butterfly Cloud før de fullføres, slik at undersøkelsesinformasjon kan redigeres og fullføres senere.

Når en undersøkelse lastes opp i Butterfly iQ-mobilappen, har brukere muligheten til å laste opp som utkast. Hvis en undersøkelse lastes opp som utkast, vil all informasjon i denne undersøkelsen forbi redigerbar.

Når undersøkelsen er lagret som et utkast, kan du vise og redigere den når som helst fra Butterfly iQ-mobilappen eller på alle nettesere. Utkast merkes med en vertikal oransje stolpe på venstre side av undersøkelsen.

Brukere kan redigere pasientinformasjon, undersøkelsesforfatter og arbeidsark mens en undersøkelse er i utkastmodus. I noen tilfeller må brukere forespørre attestering fra en annen bruker for å fullføre undersøkelsen.

Undersøkelsesutkast kan ikke sendes til organisasjonens PACS eller EMR. Bare fullførte undersøkelser kan sendes til nedstrømssystemer.