Om Butterfly Charger

Hvis du mistenker at laderen ikke effektivt lader enheten, kan du plassere en annen enhet med trådløs lading på laderen. Du kan bruke en annen Butterfly-probe, en iPhone 8 eller nyere, eller en annen enhet med trådløs lading. Se diagrammet under for å forstå laderens virkemåte.

Probens ladeplate ProbeCharge_1.png ProbeCharge_2.png ProbeCharge_3.png
Probens ladestatus
Ingen probe ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png
Lading ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png
Feil ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error2white.png
Fulladet ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyGreen.png

Proben bør plasseres på laderen slik at Butterfly-logoen på kroppen innrettes med Butterfly-logoen på selve laderen.

Laderen er kilden til problemet hvis den ikke lader en annen trådløs enhet. Ta kontakt med Butterfly Support for å få en ny lader, og husk å inkludere leveringsadressen din i meldingen.

Hvis laderen lader en annen enhet, kan det hende at iQ-proben lades, men at det ikke ser slik ut. Følg instruksjonene i artikkelen Løse ladeproblemer .