Ta bilder med knappen på Butterfly-sonden

Under typisk bruk, kan du fryse et bilde og ta det ved hjelp av kontrollene i appen. For å forbedre brukervennligheten i prosedyrescenarier, kan du trykke på batteriindikator-knappen for å ta et stillbilde.

Slik aktiverer du muligheten til å ta bilder med knappen på Butterfly-sonden:

1. Forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen av Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen velger du avataren din nederst til høyre på verktøylinjen for å gå til profilen.
  3. Velg Preferanser.
  4. Bruk bryteren ved siden av «Ta bilder med iQ-knapp» for å slå på denne innstillingen.
  5. Når den er aktivert, kan du velge handlingen som knappen skal utføre når den trykkes. Den kan enten ta opp et bilde eller starte og stoppe et videoopptak.
  6. Naviger tilbake til skanneskjermen, koble til sonden og begynn å skanne.
  7. Når du har identifisert en visning du vil ta bilde av, trykker du på batteriindikatorknappen på sonden. Du ser at skjermen blinker og antallet bilder i Kamerarullen øker.

Merk at du kanskje må justere denne innstillingen igjen hvis du logger deg ut av Butterfly-kontoen på mobilenheten din.