Ta bilder ved å bruke iQ-sonde-knappen

Under typisk bruk, kan du fryse et bilde og ta det ved hjelp av kontrollene i appen. For å forbedre brukervennligheten i prosedyrescenarier, kan du trykke på batteriindikator-knappen for å ta et stillbilde.

Slik aktiverer du muligheten til å ta bilder ved å bruke iQ-sonde-knappen:

1. Forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen av Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen klikker du på avataren din øverst til venstre på skjermen for å få tilgang til Arkiv-skjermbildet.
  3. Øverst til venstre på skjermen, velg girhjulet for å få tilgang til Innstillinger.
  4. Velg bryteren ved siden av "Ta bilder med iQ-knapp" for å slå på denne innstillingen.
  5. Naviger tilbake til skanneskjermen, koble til iQ og begynn å skanne.
  6. Når du har identifisert en visning du vil ta, trykker du på batteriindikatorknappen på iQ. Du vil se skjermblinken og antall bilder i Capture Reel øke.

Merk at du kanskje må justere denne innstillingen igjen hvis du logger deg ut av Butterfly iQ-kontoen på din mobile enhet.