Utskifting av Butterfly iQ+-kabel

FORSIKTIG: Unngå overdreven fjerning og installering av kabler, siden dette fører til for tidlig slitasje på o-ringen og medfører at vann og støv trenger inn i enheten.

MERK: Probekabelbytte er bare tilgjengelig på Butterfly iQ+. Forsøk på å koble fra kabelen på Butterfly iQ støttes ikke og kan føre til permanent skade på enheten.

Merk: Butterfly iQ- og Butterfly iQ Vet-kabler kan ikke fjernes og Butterfly iQ+-kabler er ikke ment for bruk med Butterfly iQ eller iQ Vet. Merk at ingen ytterligere endringer på enheten er tillatt i samsvar med brukerhåndboken. Enheten din kan skades og garantien din kan opphøre hvis du fjerner iQ- eller iQ Vet-kabelen. Endringer på Butterfly iQ- eller iQ Vet-enheten kan føre til at systemet ikke fungerer slik det skal, eller forårsake skade på pasienten eller operatøren.

Kabelen på Butterfly iQ-proben kan byttes ut i tilfelle skade, eller når en mobil enhet med en annen kontakttype må brukes.

Slik skifter du ut Butterfly iQ+-kabelen:

1. Fjern den eksisterende kabelen fra Butterfly iQ+-proben. Vikle probekabelen rundt håndleddet mens du holder proben fast i den andre hånden. Trekk de to fra hverandre. Ikke bruk verktøy for å ta tak i strekkavlastningen eller ledningen, da dette kan skade kabelen.

2. Innrett kontakten og proben før installasjonen med diagrammet nedenfor.mceclip1.png

3. Trykk kabelen godt inn i probens hus. Når kabelen er helt installert, bør det forventes at det vil være et lite gap mellom strekkavlastningen og probehuset.