Vi er her for å hjelpe deg.

Bruke lungeprotokoller

Med Protokoller kan du følge vanlige undersøkelsestyper og enkelt merke skanner av de riktige visningene. Du finner de tilgjengelige protokollene med relevante forhåndsinnstillinger under:

  • Lungeprotokoll
    • Tilgjengelig i forhåndsinnstillingene Lunge og Pediatrisk lunge
  • Aorta-protokoll
    • Tilgjengelig i forhåndsinnstillingene Aorta og galleblære, Abdomen og Dypt i abdomen
  • Hjerteprotokoll
    • Tilgjengelig i forhåndsinnstillingene Hjerte, DYpt i hjertet og Pediatrisk hjerte
  • eFAST-protokoll
    • Tilgjengelig i forhåndsinnstillingene FAST, Abdomen og Dypt i abdomen
  • DVT-protokoll
    • Tilgjengelig i forhåndsinnstillingen Vaskulær tilgang: Dyp vene 

Protokoll-funksjonene våre bidrar til å effektivisere merking, noe som kan øke effektiviteten under ultralydundersøkelser og redusere tiden som brukes med hver pasient. Protokollene er tilgjengelige for Butterfly Pro-, Pro Team- og Enterprise-brukere.

Slik bruker du protokoller:

  1. Velg forhåndsinnstillingen med din ønskede protokoll i skanneskjermen.
  2. Velg Handlinger nederst til høyre på skjermen.
  3. Velg protokollen du vil bruke.
  4. Visningsvelgeren som viser de relevante visningene for denne protokollen vises på skjermen.
  5. Velg visningen du vil skanne. 
  6. En etikett vises automatisk nederst på skanneskjermen for den valgte visningen.
  7. Ta enten opp en video eller et stillbilde.
  8. Visningsvelgeren vises igjen etter at et bilde eller en video ble tatt opp. En avmerking indikerer at visningen allerede ble tatt opp og merket. 
  9. Velg en visning for å fortsette merkingen. 

Merk: Alle visninger er valgfrie. Du kan velge hvilken som helst visning, inkludert visninger du allerede har brukt dersom du vil ta opp flere visninger av denne sonen.

Slik redigerer du visningsetikett til et protokoll:

  1. Velg en visningsetikett for å aktivere redigering. En blyant vises ved siden av etiketten.
  2. Hvis du vil flytte en visningsetikett, drar du den til det ønskede stedet mens redigering er aktivert.
  3. Hvis du vil endre en visningsetikett, velger du blyanten. Visningsvelgeren vises på nytt og en ny visning kan velges.

Du kan gå ut av en protokoll ved å velge «Gå ut av arbeidsflyt» i visningsvelgeren, gå ut av den nåværende forhåndsinnstillingen, velge X ved siden av Lungeprotokoll-knappen eller laste opp en undersøkelse.

Merk: Når du går ut av en protokoll, blir bildene som ble tatt opp med protokollen, lagret i Undersøkelsesrullen for gjennomgang og opplasting. Men visningsvelgerens fremdrift tilbakestilles.

Var denne artikkelen nyttig?
12 av 17 syntes dette var nyttig
Takk for tilbakemeldingen din

Vi beklager at dette ikke ga svar på spørsmålet ditt. Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt