Undersøkelsenes begrensninger

Butterfly Enterprise-kunder kan angi undersøkelsesrestriksjoner på arkivnivå. Dette gjør det mulig for deg å sikre at all nødvendig informasjon er dokumentert før en undersøkelse fullføres, noe som sikrer datakvalitet og forbedring av muligheten din til å fakturere undersøkelser.

Merk at undersøkelsesbegrensninger ikke forhindrer at undersøkelser lastes opp som utkast.

Slik angir du undersøkelsesbegrensninger:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Velg arkivet du vil legge til begrensinger til på venstre side av skjermen.
  3. Velg Arkivinnstillinger på høyre side av skjermen.
  4. Her kan du bruke de følgende begrensningene:
    • Krev arbeidsliste for å fullføre undersøkelser: dette krever at brukere tilknytter en undersøkelsen til en pasient fra et regneark for å kunne fullføre den.
    • Krev arbeidsliste for å fullføre undersøkelser: dette krever at brukere fullfører et regneark for å fullføre en undersøkelse.
    • Krev en attesteringsmelding for å fullføre undersøkelser: dette krever at bare utvalgte arkivmedlemmer kan «Signere og fullføre» undersøkelsen. Disse medlemmene ser en Attesteringsmelding som du kan tilpasse i boksen under.
    • Krev at forfatteren forespør attestering: dette krever at alle undersøkelsene i arkivet må ha en dokumentert forfatter for å kunne forespørre attestering.
  5. Merk av i boksen ved siden av begrensningene du vil bruke for det aktuelle arkivet.

Hvis brukeren forsøker å forespørre attestering eller fullføring av en undersøkelse som ikke har den nødvendige informasjonen beskrevet over, vil en bekreftelsesfeil vises, som hindrer vedkommende i å forespørre attestering eller fullføring av en undersøkelse. Undersøkelsen vil kunne fullføres når bekreftelsesfeilene er løst og informasjonen er dokumentert.