Tilordne flere undersøkelsesforfattere

I noen tilfeller kan flere klinikere være involvert i en undersøkelse. For å sikr at hver aktuelle forfatter blir kreditert for arbeidet sitt, kan du tilordne flere undersøkelsesforfattere når du laster opp en undersøkelse eller redigerer den i Butterfly Cloud. Denne funksjonen er tilgjengelig for Butterfly Enterprise-kunder.

Slik tilordner du flere undersøkelsesforfattere i Butterfly iQ-appen:

1. Hvis undersøkelsen er lastet opp som utkast, går du til arkivskjermen og finner undersøkelsen du vil redigere. Hvis undersøkelsen ikke er lastet opp enda, fullfører du disse trinnene under opplastingsprosessen.
  2. Velg forfatteren for å vise nedtrekksmenyen for forfattere.
  3. Hvis du vil legge til sekundære forfattere, velger du Legg til og velger forfatterne i nedtrekksmenyen som vises.
  4. Hvis du vil endre hovedforfatteren, velger du de tre prikkene ved siden av personen du vil legge til som hovedforfatter. Velg «Angi som hovedforfatter» for å angi vedkommende som hovedforfatter.
  5. Hvis du vil fjerne en forfatter, velger du de tre prikkene ved siden av personen du vil fjerne, og velger «Fjern forfatter».

Slik tilordner du flere undersøkelsesforfattere på en datamaskin:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Gå til undersøkelsen du vil legge til ytterligere forfattere for.
  3. Hvis undersøkelsen er fullført, må du tilbakestille den til et utkast.
  4. Velg Administrer ved siden av den nåværende forfatteren.
  5. Velg undersøkelsesforfatteren du vil legge til i vinduet som vises.
  6. Hvis du vil endre hovedforfatteren, velger du de tre prikkene ved siden av personen du vil legge til som hovedforfatter. Velg «Angi som hovedforfatter» for å angi vedkommende som hovedforfatter.
  7. Velg Lukk for å lagre endringene dine.
  8. Hvis du vil fjerne en forfatter, velger du de tre prikkene ved siden av personen du vil fjerne, og velger «Fjern forfatter».
  9. Fullfør undersøkelsen når all dokumentasjon er fullstendig.