Bruk av etiketter

Kunder av Butterfly Enterprise har tilgang til å bruke etiketter i Butterfly Cloud. Etiketter kan brukes til å flagge skanninger av lignende anatomi, diagnose eller type. Etiketter er søkbare, og kan bidra til å organisere undersøkelsene dine.

Etiketter kan legges til utkast eller fullførte undersøkelser.

Slik legger du til en etikett i en undersøkelse i mobilappen:

1. Hvis undersøkelsen er lastet opp, går du til arkivskjermen og finner undersøkelsen du vil redigere. Hvis undersøkelsen ikke er lastet opp enda, fullfører du disse trinnene under opplastingsprosessen.
  2. Velg de tre prikkene øverst i høyre hjørne av undersøkelsen. Velg Legg til etiketter i popup-vinduet.
  3. I vinduet kan du søke etter etiketten du vil legge til ved å skrive inn navnet på etiketten eller ved å rulle gjennom listen. Merk av hver etikett du vil legge til og klikk på Ferdig for å legge dem til.

Slik legger du til en etikett på en datamaskin:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Gå til undersøkelsen du vil legge til etiketter for.
  3. Velg feltet merket med «Skriv for å søke etter etiketter» og angi nøkkelordet du vil legge til som en etikett. Søk etter etiketten du vil legge til og velg den for å legge den til i undersøkelsen.