Flytte undersøkelsesinnhold

Noen ganger lastes undersøkelser uforvarende opp sammen, eller flere undersøkelser må splittes på grunn av arbeidsflyten din.

Merk at innhold bare kan flyttes fra ett utkast til et annet. Det er ikke mulig å flytte innhold mellom fullførte undersøkelser.

Slik flytter du innhold fra en undersøkelse til en annen i Butterfly iQ-appen:

1. Gå til arkivskjermen og velg undersøkelsen du vil redigere.
  2. Velg de tre prikkene øverst i høyre hjørne på skjermen. Velg Flytt innhold i popup-vinduet.
  3. Hvis du vil flytte innhold fra den aktuelle undersøkelsen til et annet undersøkelsesutkast, velger du Eksisterende utkast. Hvis du vil flytte innhold fra den nåværende undersøkelsen til et nytt utkast, velger du Nytt utkast i samme arkiv.
  4. På neste skjerm velger du opptakene du vil flytte til det nye eller eksisterende utkastet. Velg Fortsett.
  5. Hvis du bestemmer deg for å opprette et nytt utkast, vil det nye utkastet nå opprettes i samme arkiv og du kan redigere, fullføre eller slette det ved behov. Velg Vis nytt utkast for å gå til det. Det vil ikke inneholde pasientopplysninger fra den tidligere undersøkelsen.
  6. Hvis du vil flytte til et eksisterende utkast, velger du utkastet du vil flytte innholdet til, og velger så Bekreft. Velg Vis utkast for å gå til undersøkelsen du flyttet innholdet til. Merk at ingen pasientopplysninger overføres fra ett utkast til et annet.