Administrasjon av etiketter

Kunder av Butterfly Enterprise har tilgang til å opprette, slette og bruke etiketter i Butterfly Cloud. Etiketter kan brukes til å spore skanninger av lignende anatomi, kategorisere etter diagnose eller forbedre arbeidsflyten. Du kan bruke etiketter til å kategorisere, søke etter og organisere undersøkelser.

Butterfly Enterprise leveres med forhåndsopprettede etiketter som «DVT», «Lunge» eller «Bursitis» for å bedre kunne gjennomgå og spore undersøkelsene dine. Du kan også opprette og tilpasse dine egne merker for å innfri praksisens behov.

Slik oppretter du en etikett:

Merk: bare Enterprise-administratorer kan opprette eller slette etiketter.

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Velg avataren din øverst til høyre på skjermen.
  3. Velg Enterprise-innstillinger.
  4. Velg Etiketter på venstre side av skjermen.
  5. I tekstfltet angir du etiketten du vil opprette.
  6. Velg Legg til for å opprette etiketten.

Etiketten din vises i listen under.

Slik sletter du en etikett:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Velg avataren din øverst til høyre på skjermen.
  3. Velg Enterprise-innstillinger.
  4. Velg Etiketter på venstre side av skjermen.
  5. Gå til etiketten du vil slette i listen over etiketter.
  6. Klikk på de tre prikkene til høyre for etiketten.
  7. Velg Slett etikett.