Ekspress-skannemodus (via QR-kode)

Ekspress-skannemodus er en tilleggsfunksjon som sikrer trygg, utbredt distribusjon av Butterfly iQ med delte mobilenheter.

Når denne modusen er konfigurert, gjør Ekspress-skannemodus det mulig for personale å skanne i nødstilfeller uten å måtte angi SSO-opplysninger.

Ekspress-skannemodus hindrer brukere i å vise tidligere opplastede undersøkelser av sikkerhetshensyn. Brukere må fullstendig godkjennes med e-postadressen og passordet sitt for å få tilgang til denne informasjonen.

Ekspress-skannemodus har et tidsavbrudd for økt. Dette gjør det mulig for MDM-administratorer å bruke tidsavbrudd for økter som kan konfigureres for delte mobilenheter via MDM-appkonfigurasjonen.

Slik skanner du med Ekspress-skannemodus:

1. Hent en Butterfly iQ og en mobilenhet
  2. Åpne Butterfly iQ-appen
  3. Skann den operatørspesifikke QR-koden
  4. Skann, last opp undersøkelsen og få tilgang til opplæringsinnhold om nødvendig

Konfigurasjon

Krav

Tre ting kreves for å kunne aktivere Ekspress-skannemodus:

1. Butterfly Enterprise
  2. Mobilenheter som administreres av administrasjon av mobilenheter (MDM)
  3. QR-koder som leveres av Butterfly

Når Ekspress-skannemodus er konfigurert, ser brukere et alternativ for «Ekspresspålogging» på innloggingssiden for Enterprise i Butterfly iQ-mobilappen. Når dette er konfigurert, kan brukere skanne QR-merket for å logge på Butterfly-programmet.

Administrativ konfigurasjon

1. Du kan distribuere Butterfly iQ-appen til de ønskede enhetene i MDM-systemet ditt.
  2. Legg til en tilpasset programkonfigurasjon i distribusjonene og bruk nøkkel-/verdiparet fra Butterfly Cloud i denne konfigurasjonen.
    1. Attributtnavn: SharedDevice.Secret
    2. Attributtype: string
    3. Verdi (fra MDM-innstillingen for Enterprise i Butterfly Cloud): XXXXXX
    4. Merk: Butterfly anbefaler å bruke Ekspress-skannemodus sammen med Hurtigpålogging for delte enheter i MDM og tidsavbrudd for Butterfly iQ-økt

Brukerkonfigurasjon

Hver QR-kode koder en opak, tilfeldig identifikator som ikke kan brukes før den kobles sammen med en bestemt brukeridentitet. Brukere kobler QR-kodene sine trygt sammen med de følgende trinnene.

Slik konfigurerer du QR-koden din:

1. Åpne Butterfly iQ-appen på en MDM-konfigurert mobilenhet.
  2. Når du er på påloggingssiden til Enterprise, ser du to knapper:
    1. «Logg inn med SSO»
    2. «Hurtigpålogging».
  3. Velg «Logg inn med SSO» for å kunne koble QR-koden.
  4. Du blir bedt om å velge organisasjonen din hvis du er medlem av flere organisasjoner. Velg organisasjonen du vil tilknytte skannene med når du bruker Ekspress-skannemodus.
  5. Du blir bedt om å konfigurere Ekspress-skannemodus. Du kan alltdi hoppe over denne muligheten og gå tilbake til den senere. Velg «Koble sammen kode» for å koble sammen en kode.
  6. Hvis du blir bedt om det, tillater du at Butterfly iQ-appen kan bruke kameraet.
  7. Skann QR-koden din.
  8. QR-koden er nå sammenkoblet.
  9. Neste gang du logger inn, kan du logge inn ved å velge «Hurtigpålogging»

Slik redigerer du den sammenkoblede QR-koden din:

Hvis du må fjerne sammenkoblingen, koble en annen QR-kode eller har hoppet over sammenkobling av QR-kode når du først konfigurerte, kan du administrere dette i Butterfly iQ-appen ved å følge trinnene under:

1. Logg på Butterfly iQ-appens SSO og gå til innstillinger-menyen.
  2. Rull ned til delen om sikkerhet og velg «Hurtigpålogging».
  3. Hvis en kode ble koblet, ser du alternativet «Koble fra kode». Hvis ingen kode ble koblet sammen, ser du «Koble sammen kode».
    1. Hvis du velger «Koble fra kode», vil den tidligere koden kobles fra. Du kan nå koble sammen en ny kode ved å skanne en ny kode.
    2. Hvis du ikke har koblet sammen en kode, velger du «Koble sammen kode» for å koble sammen en ny kode.