Butterfly 2.4 – Android

Utgivelsesnotater

Denne nye utgivelsen inneholder funksjoner for prenatal ultralydmonitorering:

• Forhåndsinnstillinger som er optimert på nytt: OB 1/GYN og OB 2/3
  • Verktøy for beregning av gjennomsnittlig sekkdiameter
  • Fosterlyd-modus til oppdaging, lytting og måling av fosterlyd (kun USA og Canada, kun iQ+)

Du kan nå også dele opp undersøkelsesutkast i flere undersøkelser eller flytte opptak til andre undersøkelser.

Hvis du har spørsmål eller trenger støtte, kan du gå til support.butterflynetwork.com. Takk for at du er en del av Butterfly-fellesskapet!

Kjente problemer

• TeleGuidance-anrop fungerer ikke alltid når de startes. Problemet kan løses ved å avslutte og starte anropet på nytt.
  • En «normal» (mer energi) innstilling for obstetrisk er ikke tilgjengelig for iQ+ for øyeblikket. Det er bekreftet av «lav»-innstillingen produserer doagnostisk akseptable bilder. Energien vil ikke økes ved å bytte til «normal» i forhåndsinnstillingen obstetrisk.
  • Vi anbefaler deg å ikke la proben forbli koblet til mobilenheten din, siden dette kan føre til at probebatteriet utlades.
  • Brukere av Galaxy Tab S6 kan oppleve suboptimale bildefrekvenser i noen forhåndsinnstillinger for M-modus.
  • iQ-probens batteri kan utlades når proben ikke blir brukt i lengre tid. Det er mer nøyaktig og derfor anbefalt å finne ut av batterinivået ved å koble til proben i stedet for å trykke på probeknappen for å vise LED-lampene.
  • Android-brukere kan ikke markere alle varsler som lest.
  • Miniatyrbildeforhåndsvisningen for skanner i Kamerarullen kan vises forvrengt. Dette påvirker ikke lagrede data, og du kan klikke på miniatyrbildet for å vise det riktige bildet.
  • Alternativet «Opprett arkiv» kan vises for brukere uten administratorrettigheter, men disse brukerne kan ikke opprette arkiver.
  • En iQ+-bruker på et nettbrett (både iOS og Android) i Små organer-forhåndsinnstillingen kan oppleve et invertert trapesformet bilde ved en dybde på 1 cm og 2 cm. Selv om dette er uventet, anbefales det å holde dybden på 1–2 cm ved visualisering av mindre strukturer.