Bruk av gjøremålslister

Vi forstår hvor viktig det er å raskt og effektivt kunne administrere undersøkelser i den kliniske arbeidsflyten din. Du kan bruke gjøremålslister til å enkelt finne undersøkelsene som krever handling. Gjøremålslister er tilgjengelige i Enterprise-arbeidsflyten.

Gjøremålslistene som er tilgjengelige samsvarer med brukerinnstillingene dine.

• Mine utkast: Denne gjøremålslisten viser deg alle undersøkelsene som ikke er fullført og der du står oppført som hovedforfatter.
  • Min signatur forespørres: Denne gjøremålslisten vises hvis du har tillatelsen «Kan signere», og viser deg en liste over undersøkelsene som signaturen din er forespurt for.
  • Trenger kvalitetskontroll: Denne gjøremålslisten vises hvis du har tillatelsen «Kan utføre kvalitetskontroll» og viser deg en liste over undersøkelsene i organisasjonen som krever kvalitetskontroll.

Slik bruker du gjøremålslister:

1. Gjøremålslistene som er tilgjengelige for deg vises over listen over arkiver på venstre side av skjermen. Velg gjøremålslisten du vil gjennomgå.
  2. I gjøremålslisten kan du sortere de tilgjengelige undersøkelsene etter Nyeste først eller Eldste først, eller velge et datoområde for å finne spesifikke undersøkelser som krever handling.
  3. Velg en undersøkelse i gjøremålslisten for å åpne den, og utfør den tilknyttede handlingen.
    • Denne handlingen er fullføring av undersøkelsen for «Mine utkast».
    • Denne handlingen er signatur av undersøkelsen for «Min signatur forespørres».
    • Denne handlingen er utføring av kvalitetskontroll for «Trenger kvalitetskontroll».
  4. Når handlingen er fullført, vises ikke undersøkelsen lenger i denne gjøremålslisten.
  5. Når du bruker gjøremålslister, kan du enklere bytte mellom skyorganisasjoner ved å klikke på organisasjonens navn øverst til venstre på skjermen.