Butterfly 2.6 – iOS

Utgivelsesnotater

Denne utgivelsen byr på en ny måte å administrere studier på: Du kan nå generere og dele studie-PDF-er rett fra appen.

Hvis du har spørsmål eller trenger støtte, kan du gå til support.butterflynetwork.com. Takk for at du er en del av Butterfly-fellesskapet!

Kjente problemer

• TeleGuidance-anrop fungerer ikke alltid når de startes. Problemet kan løses ved å avslutte og starte anropet på nytt.
  • En «normal» (mer energi) innstilling for obstetrisk er ikke tilgjengelig for iQ+ for øyeblikket. Det er bekreftet av «lav»-innstillingen produserer doagnostisk akseptable bilder. Energien vil ikke økes ved å bytte til «normal» i forhåndsinnstillingen obstetrisk.
  • Det kan forekomme at brukeren tar opp uønskede opptak når probeknappen brukes til å ta opp et bilde samtidig som andre handlinger foretas i appen, som å velge en modus eller ta opp en video.
  • Når obstetrisk beregning brukes, vil det i sjeldne tilfeller ikke være en respons når brukeren trykker på avslutningsradens [x fosterbiometri]-knapp. Brukeren må avslutte via handlingsmenyen.
  • M-modus scanline control kan være mindre skarp på små skjermer (f.eks. iPhone SE).
  • Probeoppdateringer kan mislykkes når mobilenhetens batteri er lavere enn 10 %.
  • Probens diagnosetest mislykkes hvis den kjøres mens proben er på laderen uten å varsle om at dette er feilen.
  • iQ-probens batteri kan utlades når proben ikke blir brukt i lengre tid. Det er mer nøyaktig og derfor anbefalt å finne ut av batterinivået ved å koble til proben i stedet for å trykke på probeknappen for å vise LED-lampene.
  • Under bruk av TeleGuidance kan det se ut som en bruker er på nett, selv om vedkommende hverken er det, eller tilgjengelig på telefon.
  • For noen brukere av iOS 15 beta kan appen krasje når den prøver å dele et videoklipp som er lengre enn 31 sekunder.