Butterfly 2.6 – Android

Utgivelsesnotater

Denne utgivelsen byr på en ny måte å administrere studier på: Du kan nå generere og dele studie-PDF-er rett fra appen.

Hvis du har spørsmål eller trenger støtte, kan du gå til support.butterflynetwork.com. Takk for at du er en del av Butterfly-fellesskapet!

Kjente problemer

• TeleGuidance-anrop fungerer ikke alltid når de startes. Problemet kan løses ved å avslutte og starte anropet på nytt.
  • En «normal» (mer energi) innstilling for obstetrisk er ikke tilgjengelig for iQ+ for øyeblikket. Det er bekreftet av «lav»-innstillingen produserer doagnostisk akseptable bilder. Energien vil ikke økes ved å bytte til «normal» i forhåndsinnstillingen obstetrisk.
  • Vi anbefaler deg å ikke la proben forbli koblet til mobilenheten din, siden dette kan føre til at probebatteriet utlades.
  • Brukere av Galaxy Tab S6 kan oppleve suboptimale bildefrekvenser i noen forhåndsinnstillinger for M-modus.
  • iQ-probens batteri kan utlades når proben ikke blir brukt i lengre tid. Det er mer nøyaktig og derfor anbefalt å finne ut av batterinivået ved å koble til proben i stedet for å trykke på probeknappen for å vise LED-lampene.
  • Miniatyrbildeforhåndsvisningen for skanner i Kamerarullen kan vises forvrengt. Dette påvirker ikke lagrede data, og du kan klikke på miniatyrbildet for å vise det riktige bildet.
  • I Vaskulær Tilgang kan aktivering av Biplane med midtlinjemarkør forårsake at fryse- og bildetakingsknappene blir deaktivert. Hvis du fjerner både midtlinjen og Biplane blir knappene aktivert igjen.
  • Brukere i alle forhåndsinnstillinger med pulserende bølge-doppler (vaskulær: carotis osv.) kan oppleve at grunnlinjen beveger seg mens bildet er frosset.
  • På en Android vises varselet i appen etter at en attestering er forespurt, men det er ingen melding i varselfanen for attesteringsforespørselen.
  • Administratorer kan redigere fullførte undersøkelser uten å tilbakestille dem til utkaststatus i Android-appen.
  • Under bruk av TeleGuidance kan det se ut som en bruker er på nett, selv om vedkommende hverken er det, eller tilgjengelig på telefon.