Gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding van de Butterfly iQ/iQ+ biedt de officiële informatie voor het gebruik van het echografieapparaat Butterfly iQ/iQ+. De handleiding bevat alle vereiste waarschuwings- en bedieningsinformatie voor een veilig en effectief gebruik van het Butterfly-apparaat.

De kennisbank van de Butterfly iQ/iQ+ bevat aanvullende informatie die niet vereist is om de echografiesonde te kunnen gebruiken.

U kunt de nieuwste versie van de gebruikershandleiding van de Butterfly iQ/iQ+ bekijken en/of downloaden door hieronder de gewenste handleiding te selecteren:

Butterfly iQ/iQ+

Butterfly iQ Vet iOS

De nieuwste versie van de gebruikershandleiding is ook te vinden:

• In het gedeelte Instellingen van uw mobiele Butterfly iQ-app
  • Door vanuit uw desktopwebbrowser in uw Butterfly-account op het vervolgkeuzemenu 'Help' te klikken